Dirt 3 ü çektim geçen oynadım 1-2 yarış gerçekten 2 ye göre çok başarılı :)
Printable View
Dirt 3 ü çektim geçen oynadım 1-2 yarış gerçekten 2 ye göre çok başarılı :)
arkadaşlar Dirt 3 ü yükledim oynuyorum ancak save edemiyorum bir türlü Windows Game Save Failed diyor, oyyun orjinal olmadığı için heralde?? bununla karşılaşan yada çözümü bilen var mı?
linke bakarsanız sorunu çözersiniz sanırımAlıntı:
Oyuna girişte Games for Windowslive den offline profil
oluşturmalısınız
Games for Windowslive den Hesap Alma ve Save Yapma [Resimli anlatım]
Games for Windowslive den Hesap Alma ve Save Yapma [Resimli anlatım] - Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar
Oyunda Save sorunu yaşayanlar bilgisayar adınız yani kullanıcı
adınız Türkçe karakter içermemelidir.Yoksa hata vericektir.Ör: Alı yerine ALI
olmalıdır vs. gibi.Yoksa save sorunu çıkartıyor.
dşrt3 gerçekten guzel olmuş, klavye hakimiyeti felan da çok başarılı.. ilk bölümde aldım puntoyu yaradana sıgındım :)
bide böyle bişey var,olduğunu yazmışlar bu şekilde..Alıntı:
EFt Arklar ben çözdüm sorunu sizede anlatım yeni profil yarat dediğimiz zaman ekrana bişi çıkıyo sağ alt köşede continue olan ekranda sayfayı aşağı çektiğimizde Create a Local Profile yazısı görüceksiniz ona basın küçük bi kutucuk açılacak oraya istediğiniz nicki yazıp tmm dediğiniz zaman oluşturmuş olacaksınız bu kadar herkeze iyi oyunlar =)
black ops un sistem gereksinimleri nedir beyler?
E2200 işlemci
2 gb 667 mhz işlemci
512 mb 256 bit 9600 GT işlemciyi 6600 istiyor diyorlar da nette? :( kullanıcı görüşleri pls! :)
Dirt 3 ü acil save yapmam lazım 131 ile rally keyfi bir başka :D
farming simulator 2011
dün gece akşam 8den sabaha karşı 5e kadar kitledi beni:)
tarla tezek traktör biçerdöver vs ilgisi olan varsa denesin.1gb kadar bir boyutu var, yüksek özellik istemiyor
Dirt 3 wrong Disc inserted uyarısı veriyor başlatamadım bir türlü oyunu. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan ?
Crack yaptım ondada farklı bi hata vermeye başladı.
H.sonu evde tıkılıp oyun oynamamı istemiyor sanırım :D
Merter'e yakın olup gelip şu oyunu adam gibi çalışır hale getirecek birileri varsa öğlen Burger King ısmarlarım kendisine :D
Nihahaha simdi oralarda olmak vardi :)
Saka maka ben bu tarz bi hata ile karsilasmadim acaba kurulum sirasinda bisi mi oldu :o
prostreet oynayan varmı??
careerde sürekli ayne racedaydayım 3 gündür hala %1 inin bitirmişimrekor kırmadığım ne drag kaldı ne grip
Bende beşiktaşdayım gelın yardım edın dirt 3 ü oynayamıoruz :D
halimizden anlamıo :D