Cod ve Star Wars'ın çıkış tarihi nedir?
-Documents and Settings/User Name (Bende Admin)/Local Settings/Application Data/Ubisoft Game Launcher klasöründeki settings.yml dosyasını silin.
Win7 de bu klasörleri nasıl bulabilirim. Bu işlemi yapmadan açılmadı oyun bende![]()
driver san francisco'yu bugun steam'den satın aldım güzel olmuş simdilik begendim online oynama imkanı da var daha ne olsun =)
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Steam'de 44.99 dolar'a satılıyor bir de 54.99 dolarlık versiyonu var aralarında bir kaç araba oynuyor ekstra olarak =)
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Battlefield 3 ortalığı baya kızdırıcak call of duty ile başa baş gidicekler gibi
Battlefield 3: Operation Guillotine / Physical Warfare Pack Trailer [HD] - YouTube
Battlefield 3 | 12 Minutes Of Gameplay - YouTube
Win 7 bende kullanıyorum malesef bende öyle bi dosya bulamadım driverin simgesine sağ tıklayıp yöneti olarak çalıştır'a tıklanıyınız bende öyle açılmıştı..![]()
Battlefield 3 un betasını çektim ps3 de storeden fena değil full surum eksiksiz daha iyi olucaktır
Driver san francisco ps3 de varmı bi bakim ona![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Battlefield 3 ne zaman çıkıyor ?
kasımda pc si çıkıyor galibaa google a yazın battlefield 3 çıkış tarihi diye haberleri goruceksınız
ayrıca Modern Warfare 3 den 1 hafta sonramı ne cıkacak
OYUNLAR TAMAMEN SİMULATÖRDÜR
Sağlam bir Sistem istiyor AMA benim var![]()
Railworks 3 Train Simulator 2012
DEĞİŞİK BİR OYUN ARIYORSANIZ İŞTE BU OYUN BİÇİLMİŞ KAFTAN OYNUYORUM ŞUAN
Başka bir crak denerseniz sorun çözülebilir![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
SİSTEM İSTEYEN OYUNLAR BİRİSİ SENARYOYU KENDİNİZ BELİRLİYORSUNUZ
OYUNDA İSTER ÇAKTIRMADAN GİDİN İSTER ÇARPIŞARAK KARAR SİZİN
100 DEN FAZLA OYUN İÇİNDE FARKLI SENERYO OLDUĞU SÖYLENİYOR
sanırım ben en boktan senaryoda ilerliyorum böyle zor oyun görmedim
Yeni oynama fırsatım oldu bir başladığınızda bırakamıyorsunuz yaklaşık tek solukta 6 saat oynadım böyle oyunlar nadir çıkıyor artık
battlefield 2 yi aldım geçen online falan oynuyorumda oyun ilk versiyon galiba nerden update edilir orj. oyun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)