Aahanda indi. Herhalde fiberle en uzun sürede indirdiğim oyun oldu bu![]()
Arkadaşlar aranızda La Noire oynayan varmı? şuan indiriyorum güzelmi kötümü yani oyunun senaryosu akıcımı her şey grafik demekle olmuyor ama
Çok güzel kazlamışsın. Fkat tamö atraksiyona girdiğin yerlerde kamera yandan çekmiş, arkadan yada önden çekse o anda çok daha güzel olurdu ama bayağı keyifle izledim çok güzelmiş. Özellikle 3.31 çok iyi makasKeşke g25 desteği olsaydı şu oyunun hemen indiridim bu videonun arkasından. Klavyeyle sarmıyo alışınca dreksıyona.
Edit: 3.31 değil 3.25 miş sanıye.![]()
bence değmez bi süreden sonra sıkıyo bildiğin hep park ediyosun mal taşımak falan yok
moruk anlatmada büyüsü bozulmasınkısa olması kötü olmuş ama ben 3 ayda falan bitirirm sanırım diğer serileri hep öyle bitirdim haftada 1 gün 2 saat falan oynuyorum swat gibi yavaş hareket ediyorum
aynen diğer serileri daha güzel
Livestrong
Call of MW 3 spec ops oyunlarıa girmiyo iw5sp.exe hatası veriyor başka yaşayan varmı bu sorunu
edit : galiba crackden eğer spec ops serisi oyunlarına girip oynuyabiliyorsanız bana crack ini yollarsanız sevinirim...
edit 2:halllettim
![]()
Ben oyunu Steam'den satın aldım.Cracklarla ilgili bir bilgim yok malesef.
Tşk ettim.Kamera ayarlarını bende sevmedim film director'den bir düzenleme ayarlıyıp yeni bir çekim yapmayı düşünüyorum.Bu sefer otoban değil de şehir içi çekim yapıyım diyorum =)
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Need for Speed The Run torrente düşmüş durumda ama her zaman ki gibi crack bekliyoruz ..Oyunda multiplayer özelliğide varmış bağlantı yapabilirsek techturkey ailesiyle online rolling yaparız
![]()
pm yollandı..![]()
Örn : Shift 2 aldım acaip bir kasılma var resmen oynanmıyor oyun
Özelliklerim ;
İntel Pentium Dual CPU E2180 @ 2.00 GHz 500 MHz
4 GB ram
1GB ATI Radeon HD 2400 PRO ekran kartı
??????
arkadaşlar ps3 cüler için bi Battlefield 3 ağı kuralım varsa oynamak isteyenler tabi![]()
Drops upon Death . .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)