kaç sene oldu bitireli hatırlamıyorum ama bitirmekten en çok zevk aldığım oyunlardan biriydi .. kesinlikle tavsiye edilir .. farklı tarz bi oyun ama devamlı bi ekşın :)
Printable View
dün indirdim run ı az baktım , bugunde sildim :) grafik kasıcam diye artık oyun çıkaramıyorlar ,oynanış felaket , dediğiniz gibi zaman kaybı ;)
ps3 alın online kısmına gelin :D iyi oyunları en azından doya doya oynayabiliyorsunuz :D
bu arada L.A noire tavsie ederim ps3 de aldığımdan beri başka oyun oynamıyorum cinayet mevzu çozmekten :D bitene kadar rahat yok
Aynen benide sardı biraz oynadıktan sonra profesyonelleşiyorsun sanki hiç durmadan kaçıp zıplayabiliyorsun...
İlerleyen bölümlerde senin gibi RUNNER lar takılıyor peşine sen istediğin kadar kaç onlarda peşinden atlayıp zıplıyorlar cok heyecanlı oluyor onlardan kaçması sanki gerçekten kendin kaçıyormussun hissi iyi verilmiş :D
Değişiklik isteyenlere benimde tavsiyemdir hep yarış hep savaş nereye kadar :D
uncharted 3 de epeyce ilerledim .. 19.bölümdeyim yanlış hatırlamıyorsam .. aga oyuna bazen öyle kaptırıyorum ki video giriyor hala joystickle bişeyler yapmaya çalışıyorum .. dalmışım gitmişim yani.. hep bi aksiyon hep bi macera peşindeyiz :D.. oyunun %100 türkçe olması çok güzel konuşmaları ve videoları takip ederek gidince herşey çözülüyor :) hiç bi video atlamadım bazen dalıyorum film gibi geliyo :)
Zamunda arena tr gibi güzel torrent sitelerinde davetiyesi bulunanlar bana 1 adt gönderebilirmi ?
Oyunlara sardım bu aralar baya ama 15-20 part tek tek indirmek zor oluyor :)
lanet ttnet ciddi yavaş bugünlerde, torrentten 45kb le çekiyorum 15gb biter mi, iyiki nfs run kurayım dedim burnumdan geliyo..
İndirmeyen arkadaş varsa sakın indirmesin the run'u kötü yapmışlar nefes almadan kovalıyoruz :D :D
Meğer RUN Xp'de çalışmıyomuş malesef dün gece oyunu indirip, uzun süren kurulum sürecini bekledikten sonra bunu öğrenmiş oldum sinirim bozuk çözüm önerisi olan varmı format dışında :D ?
önce ki sayfalarda videosunu koyduğum saints row'u kesinlikle oynayın
grafikler çok iyi değil ama acaip eğlenceli
run çok kötü bee..
Run 'ı Gece Bitirdim :D oynamayın bence bişey kaçırmadınız
pes 2012 candır :D
crysis 2 suan oynuyorum.biraz zayıf geldı basta modern warfare 3 ten sonra ma suan gayt de guzel gelıyo tavsıye ederım