ahahah valla nfs indirmeyeli 3-4sene olmuştur , nfs oynamıyorumda indirmiyorumda:D
bida 18.00 demiş ,ulan yeni çıkıyom işten o saatte:D
Printable View
ahahah valla nfs indirmeyeli 3-4sene olmuştur , nfs oynamıyorumda indirmiyorumda:D
bida 18.00 demiş ,ulan yeni çıkıyom işten o saatte:D
ağalar şu RUN için bi torrent linki lütfen .. herkes Run'ıyor biz daha Walk'amadık .. :D
run ve cra*k için bi pm de ben alabılırmıyım :)
akıllı telefon ve pad ler için volvonun oyununu yükleyebilirsiniz
FH16 750 Game - Loadingramp
Miror's Edge oyununu bilen varmı ? Dün ilgimi cekti indiriyim dedim baya farklı bir oyun...
Parkour diye geçen spor dalının oyun versiyonu birazda hikayeleştirilmiş...
Çatılarda gezip ordan oraya zıplayıp atlayıp polislerden düşmanlardan kaçıyoruz...
Hep aynı tarz oyunlardan sıkılanlar için bir değişiklik olabilir ama 1-2 saat sonra sıkıyor adamı...
Asansör kullandığınızda asansörde geçen süre baya uzun...Eğer atliycanız yeri denk getiremezseniz belli bi checkpoint noktasından tekrar baslıyorsunuz...
Birkaç sefer aynı yerde ugrasınca azcık sıkıyor insanı ama baya farklı oyun...Gameplay aşşağıda link isteyenler olursa ben 16 part halinde indirdim torrentten bulamayanlara PM atabilirim :) Boyut 7 küsür GB :D
cod 3 ü oynarken 0 sorun ne güzel diyordum , buffer overrun diye bi sorun verdi oyunun ortasında karşılaşan oldu mu bununla :)
aptalca bi sorun :) karşılaşan olursa çözüm burda
http://www.izlesene.com/video/how-to...entary/5033003
antalyaya dönünce RUN ı indiricem bende hemen :D mw3 de bitti hemen grafikler falan güzel kasma yok bişi yok beğendim.. gta 4 ü bitiresim var ama 1 senedir girip oynamadım bile sıktı gibi sanki 5i bekliyorum :D
arkadaşlar run ı hiç indirmeyin hiçte oynamayın boşuna zaman kaybı ea gene saçmalamış herzaman yaptığı gibi ben hiç mi hiç beğenmedim
ben ındırmedım zaten tahmın ettım :) hep aynı sacmalıklar