the orderi oynadım.. Unchrarted 4 u oynadım.. bildiğin filmin içindesin muhteşem bir oyun eşim ben oynarken cayını falan demledi oturdu izledi oderece güzel uncharted 4.
Printable View
Aslında tam olarak 7 denemez. Ben 7 den önceki ara seri olarak görüyorum . FIA ile yapılan anlaşmadan dolayı sport olarak isimlendirildi. Yani GT-Sport ta özellikle online e-sport yarışları yapılacak. Hatta sonucunda FIA tarafından ödül verilecek Ama tek kişilik kariyer modu da olacak.
Gran turismo sport kapalı test sürümünü deneyen oldu mu? =) Benim hoşuma gitti tam sürümü sabırsızlıkla bekliyorum. DAha önce hesabından gt oynayanlara öncelikle göndermişler davetiyeyi.
Hitman, Uncharted, GTAV daha bitmemişken gidip witcher 3ü aldım
efsaneymiş..
pc oyunu oynıyan varmı
Gt falan yine aşkım depreşti. Ne zamandır assetto corsada ringde gazlayamıyorum.
t500rs alıcam, almaya karar verdiğim günden beri amazon.de türkiye gönderimi yapmıyor.
Amazon.com da gönderiyor ama 2 katı fiyata. Kaldım dreksiyonsuz.
Takılma olmadı mı ben şimdi baktım 150 pound. 700 tl yapıyor + %18 vergi desek 130 da o. 830 a glemiş oluyor baya baya yarısı iç market bedelinin. Kargo olayı nasıl? Ebay gibi seçtiğinde rakam vermedi. UK ücretsiz diyor fakat başka adres seçtim detay göstermedi.
ben amazon.de den turtle beach 520 aldim 6 gunde kapima geldi
Memnun musunuz peki? Ben g930 sonrası hyperx cloud 2 aldım, kendi ses kartı aparatı hiç tatmin etmedi. Sonra omni sound blaster aldım beraber kullanıyorum.
Kablosuz kulaklık çok keyifli de g930da ufak tefek sorunlar olduğu için bu sefer kablolu almak istemiştim. Şimdi 3 metre uzaktan tvden izlerken kulaklıkla keyif yaptığım günleri özledim :)
Bu arada fifa 15 16 17, battlefield, lol, rocket league falan oynayan varsa
Origin lacrimale
Steam mgpreacher
turtle beachden memnunum optik kablo ile baglaniyor.
ama bu dolby digital islerini anlamadim.
@Evrenoz
evren abi the witcher 3 türkçe alt yazı var mı ? Store'da dil eklentisi ücretsiz görünüyor ama Türkçe yoksa almayacağım.
bi problem yok gibi gözükmüyormu. 800-900 tl yi kdv geçerse mi değmez dediniz.
http://i.hizliresim.com/QaN3Yr.png
https://www.youtube.com/watch?v=RYwZ6GZXWhA&feature=youtu.be
Efsane geri dönüyor.. Age of Empires IV Announce Trailer
hort
beyler driver san francisco diye bir oyun yükledim..sistem win7 64bit..her şey tamam yükleme crack..yönetici olarak çalıştır diyorum program hata verdi diye ileti geliyor açamıyorum bir türlü ? bu nasıl olur nasıl açarım
Eklemeyi unuttum CoD 1 den beridir online oyuncuyum.
Call of bitmişşşş.
O kadar gerçekçi yapmışlar ki serverlar bile 1942 den kalma
NFS: payback oynayanlar var mı?
Tavsiye eder misiniz?
oyuncu arkadaşlar arasında bir whatsapp grubu kursak da yeni çıkan / favori / online / yada yardım vs. soruları için birbirimizle haberleşsek nasıl olur ?
gayet mantıklı olabilir. tabi 2-3 kişi olmayacaksak.