Ben kafaya koydum Logitech G27 alacağum : ) NFS klavye ile oynanmıyor pek fazla
Printable View
Ben kafaya koydum Logitech G27 alacağum : ) NFS klavye ile oynanmıyor pek fazla
Yazıldı anlatıldı mı bilmiyorum ama oynamayanlar için Metro 2033 kesinlikle tavsiyemdir.
Korku-action türü bir FPS grafikler ve hikaye olsun gerçekten güzel =)
Biraz sağlam sistem istiyor yalnız
nfs shift 2 unleashed fiyatını bilmiyorum dün yükledim,grafikler olabileceğinin en iyisi bence.gerçeklik katmışlar.arabanızın tekeri kopabiliyor veya farı düşebiliyo ve yarışın ortasında öle kalıyosunuz :Dgerçekçi olmuyo diyenler için :D fren mesafeleri nerdeyse gerçek gibi eskiden basınca tak gibi duruyodu bu biraz daha iyileştirilmiş.upgrade kısmı benim hoşuma giden değişikliklerden birisi.menü backgroundıda efsane olmuş :D henüz 2 yarış yaptım.yabancı olduğumuz pistler değil diğer oyunlardan vs.bana göre oynanası olan bi oyun.
nfs yazılıyor şuan .. bakalım xbox da nasıl .. yorumumu eklerim
http://i164.photobucket.com/albums/u...0at51817PM.png
geri sayım :D
arfy ilk olarak ne modlar yapılabiliyor ona bi göz at sana zahmet :D
ona göre oyunu alacağım :D
bende indiriyorum oyunu bu listedeki araçların hepsi gerçekten varsa sonsuza dek oynanabılır gibime gelıyo :D
arkadaşlar k.bakmayın ben çok uzak kaldım oyunlardan. dün gece indirdim. iso uzantılı dosya vardı. nasıl yüklicem oynıcam yoksa daemon tolls falan mı kurmam gerekiyor nasıl oluyor
torrent linki verriimisiniz ordan indiriyim sizin indirip oynadığınız
evvet merak edenler için hemen söliyim,xbox360 da pad ile kullanım çok da zor değil ama biraz daha oyniyim eğer hoşuma giderse ps3 e alıp g25 le oynicam .. ilk izlenim güzel gibi geldi .. arka plan çok hoş ve sade.. carrier ve options var sadece .. modifiye olayı fazlasıyla mevcut .. bodykit den yürüyen aksama .. motor içindeki parçalara kadar.. ilk 2 yarışı gtr35 ile yaptırıp yaptığınız zamana göre sürüş yardımlarından hangisini açıp/kapatmanız gerektiğini söylüyor.. tabi siz gene istediğinizi yapıyorsunuz.. ben elit seçtim .. araba seçmemi istedi Cupra aldım kendime :D :D ilk yarışımı yapıcam stock cuprayla bakalım..
5.leveldeyim şuan oyunu ufak ufak tanımaya çalışıyorum.. drift eğitimini geçtim.. yarışa geldim.. yarış sırasında fazla sarmaktan önce sol arka sonra sağ arka lastiği patlattım.. jant üzerinde bitirdim yarışı.. neyseki 1.liği garantilemiştim:D
Bu oyun için sanırım klavyeden vazgeçmem gerekiyor :D oynayamadım kazma gibi hissettim kendimi gidip Darty'den joypad alıcam tavsiyeniz varmı Joypad konusunda ??
özel mesaj attım hocam gerekli bilgiyi..
arfy sağol yorumlar için :)
shift in seriali nedir arkadaşlar hiç biyerde bulamıyorum :S
@tolgakaynak ne aldınız oyun canavarı olarak? :D
AMD Phenom II X4 3.20
Gigabyte anakart
6GB ram
1Gb 256Bit ekran kartı
1Tb hardisk+ 4Tb harici disk :D
Shift 2 direksiyonla cidden çok zevkli :) Logitech formula force ex gibi basit bir direksiyonla bile harika :) Jantlar fena olmuş birçok çeşit var :icon_tup: S2000'in vites düşürme sesi dinlenmeli :D
Joypad'e gerek kalmadı elim alıştı :)
Pro Street oynamış olan herkes bunuda Level 5 olduğunda çözmüş ve alışmış olur Klavyeden devam :D
valla başladım S2000 aldım kendime birazda modlarım :D şimdi devamm tam gazzz.. direksiyonla hiç oynamadım ama klawyeylede okadar kötü değil
ben hala insin diye bekliyorum bilg. laboratuarını kapattılar. şimdi bi wifi buldum okulda ordan indiriyorum :D
kota aşımından dolayı kb yerlerde :D inş. yarına kadar inerse bende oynıcam böle anlatıp heveslendirmeyin adamı ya :D :D
ya işte şimdi istanbulda olmak vardı dedirtiyor evde benmde 16mbit varda burda bi 1mbt bi 4mbt kafasına göre değişiyor.
70GB kotam olmus ve hayla catır catır 6megabitle oyun indiriorum :D korsan cd işine giricem bu kota asımından hız düşüo muabbeti bibende olmuo heralde :D
Bence klavye ılede oynanıyor. Yarım saat kadar oynadım 2.ci bölümüde bitirdim gerçekten öyle kontrol edılemez durumda degıl hatta bence kontrol cok gercekcı. En azından hot pursuit tekı gıbı 300 le yanlamıyoruz tek hamle ile :)
97gb kotadayım 1mbit bıle göremedım :D şanslısın benden önce oynıcaksın :D :D
2 bölümdeyimde karşıma ugrad filan çıkıyor çokmu para harcadım S2000 e anlamadım ki :D yoksa 2. arabayımı almamız gerekiyor