açıklama yeterli oldu mu :D
Printable View
Medal Of Honor Warfighter - Limited Edition [RePack] [R.G. Catalyst]
bunu rahatça oynayan var mı :)
he o arşiv pertingen :D :D
En gıcık kaptığım şey geldi başıma. Bi yerden oyun indirdim bitti falan bi baktım oyun rusça.. Etmediğim küfür kalmadı.. Ne bahtsızım arkadaş... Bu arada Driver San Francisco linki var mı torrent ? Olan varsa özel mesaj atarsa çok memnun olurum.
warcraft 3 arıyorum bilen duyan varmı :D
pmledm mersinli ağbey :D
Yaylanması ivmelenirken oluyor sadece. Tabi daha çabuk devriliyor tır orası ayrı :) İlk kalkışı da biraz abartmışlar, hadi zor kalkıyor tamam da niye 20 km ile giderken kendiliğinden zart diye duruyor tekrar kalkmakla uğraşmak zorunda kalıyoruz anlayamadım. Oyunda sinir olduğum noktalardan birisi bu, yavaş manevra yapmak işkence. Yavaş yavaş ilerleyim diyorsun pat duruyor tır. Sonra kaldırmak için uğraş dur. Hadi neyse deyip tekrar kaldırıyorsun bu sefer yine duruyor, sövmeye başlıyorsun :D
bu bahsettiğiniz tır oyun u hangisi :D
Medal Of Honor Warfighter - Limited Edition
torrent halınde bulamadımda yardımcı olurmusunuz ozelden beklıyorum
Teşekkürler :)
bu ets2 yi oynadım oynadım sonra etkinelştirme istedi 3 tane cd key girdim gene kabul etmedi :(
ets2 de işleri buyuttum
2. garajım kendi tıırım hariç 3. tane tır ım 3 şoforum var
günlük gelirim ortalama kalan kar 15bin dolar
çektiğim kredilere 8bin oduyorum gerisi bana kalıyor :)
şu kredileri bitirirsem ciddi yatırım yapıcam bi 500bin kredi daha kullanıca tum pıyasayı ele geçiricem :)
bu arada benim aracın kadranı mil gosteriyor pek karşıtırmadım ama nasıl değiştiriyoruz
ayrıca hız limitoru olayını açsanıza biraz :)
- ETS de baya zorlasmıs ciddileşmiş oyun. Eskisi gibi iki manevrada sokamıon dorseyi o daracık rampaya :D