sevkiyat yaptığın şehirlerde oluyor genelde hemen iş alma orda 1-2 tur at bulursun :)
Printable View
sevkiyat yaptığın şehirlerde oluyor genelde hemen iş alma orda 1-2 tur at bulursun :)
Önerebileceğiniz bi rally oyunu varmı ? Yada off road olarak ? Ama off roadda yarış değilde free dağ bayır, dere geçicek, kumda batma gibi şeyler olucak. Bilgisi olan yada oynayan varsa sevinirim. :)
ets2 90 km limitini nasıl kaldırıcaz, oyun baymaya başladı :D
Euro Truck Simulator 2 Realistic Physics Mod v1.5 - YouTube
şunu yükledim, hız hala 90 km sadece kafa sekiyor :D
edit:hallettim, youtube linkini paylaşan üyeye teşekkürler :)
ETS'de benden hariç 1 şoförüm ve 1 tırım daha var ama en son bayramdan önce oynadım baya ara verdim, şimdi yazıları görünce gaza geldim biraz daha kasayım ben.:D
'American Lowriders' diye bir oyun indiriyorum bakalım nasıl çıkıcak.
http://img441.imageshack.us/img441/5...nlowriders.jpg
ETS2'de etkinleştirme kurbanlarından biride benim :) Dün oyunu yükledim etkinleştirdim hiç bişey olmadan bi kaç saat oynadım (etkinleştirme yaparken internetim açıktı) biraz önce açtım oyunu bi sevkiyat yaptım ve demo süresi doldu yazısı çıktı karşıma..Tekrar etkinleştirme yapmak için 3 farklı key denedim ama olmadı (internet açık ve kapalı şekilde)..Yardımcı olabilcek arkadaşlar var mı acaba :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...60109432_n.jpg
bahar2013'e ps için itelemişler.Hayırlısı
kaza etmiyeydim bugün gidip bu ekran kartını alıcaktım :)
sırf gta5 için :)
VATAN COMPUTER - ASUS - GTX560 Ti 448 Cores DCU II GDDR5 1280MB 320 Bit Nvida GeForce DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı
ETS de korsan oynayanlar sakın 1.3 patchini indirmeyin. Oyun aktivasyonu olmuyor. Orjinal oynayanlar devam etsin :)
Mod yüklerken sadece belgelerim klasöründe Euro Truck Simulator isimli dosyanın içerisindeki mods klasörüne atın. Başka birşeye gerek yok, modların dosya uzantısı " .sii " şeklinde.
Açıkçası oyunu yapan firma tüm varlığını bu oyuna harcadı. Eğer orjinal alan sayısı yetersiz gelirse maddi sıkıntıdan kapatabilirler. Oyunu korsan olarak oynayın, eğer ilginizi çekerse ve severseniz orjinalini alırsınız. Yine de takdir sizin. 1.3 patchini ben yüklemedim, şimdilik 1.1 ile devam ediyorum haftaya zamanım olursa yüklerim. Nette yazıyordur farklılıkları vs sanırım. Yükleyince buraya yazarım :)