kota aşımından dolayı kb yerlerde :D inş. yarına kadar inerse bende oynıcam böle anlatıp heveslendirmeyin adamı ya :D :D
Printable View
kota aşımından dolayı kb yerlerde :D inş. yarına kadar inerse bende oynıcam böle anlatıp heveslendirmeyin adamı ya :D :D
ya işte şimdi istanbulda olmak vardı dedirtiyor evde benmde 16mbit varda burda bi 1mbt bi 4mbt kafasına göre değişiyor.
70GB kotam olmus ve hayla catır catır 6megabitle oyun indiriorum :D korsan cd işine giricem bu kota asımından hız düşüo muabbeti bibende olmuo heralde :D
Bence klavye ılede oynanıyor. Yarım saat kadar oynadım 2.ci bölümüde bitirdim gerçekten öyle kontrol edılemez durumda degıl hatta bence kontrol cok gercekcı. En azından hot pursuit tekı gıbı 300 le yanlamıyoruz tek hamle ile :)
97gb kotadayım 1mbit bıle göremedım :D şanslısın benden önce oynıcaksın :D :D
2 bölümdeyimde karşıma ugrad filan çıkıyor çokmu para harcadım S2000 e anlamadım ki :D yoksa 2. arabayımı almamız gerekiyor
Bende klavye ile biraz oynadım oynanabilirlik bakımından güzel ayarları iyice yapıp girmek lazım sağ sol yaptım hemen taklaya geldik nissan gtr ile :D
bu arada benim 147 gb oldu ttnet maşşallah diyip dilimizi ısırıyoruz daha ayıkmadılar :D
ttnete bidaha konu açmasın kimse bu yazıları gördükten sonra kimseye inanmicam :D
crysis i oynuyorum .. bi yanda forza var .. bu yeni diye buna merak sardık hangisini oynasam sıkıldım .. püffff :D
az önce logitech driving force gt ile denedim, nfs2'yi gerçekten çok güzel özellikle sesler.. ilk bölümde cupra-r'ın sesleri..
Bakalım ben de indiriyorum Shift 2'yi torrentten :)
arkadaşlar benim ki bitti bitecek. dossyalar düzenleniyor 20dk dır. daha oyunu indircemoynamadan yatmıcam derken gözler kan çanağı oldu pc başında beklemekten.
beklerken ferrari fabrikaları hakkında bi discovery belgeseli izledim hatta :D
oyunda fwd rwd 4wd araçlar fark ediomu direksiyon yoksa gamepad veya klavye ile hangilerini kontrol etmek daha kolay?
Shift bende bulup oyniyim bari :) gaza geldim yorumlardan
biri bana pm atabilirmi link olarak :) hep hatalı buldumda
özel mesaj attım , umarım işini görür ...
crysis 2 oynayan yokmu bu arada .. baya zormuş yav.. oyna oynada bitmiyor .. bide en zora karşı oynuyorum bitmesin diye :D
arabayı sakın mod menüsündeki en sağdaki kite sokmayın dönüşü yok onu kaldıramıyosunuz araç felaket gidiyo ve duruyo falan ama rakipler çok can sıkıcı oluyo hahah :D ben öyle bir hata yaptım siz yapmayın :D