Bende olan crack'i Upload ediyorum 5 dakikaya pm atarım . :)
Printable View
shift2 ps3 içinde çıktımı?
shift2 yi yükledımde açılmıyo pc programı kapat ekranını açıyo sorun nerde acaba bilgisi olan varmı ? :(
Drift fena zor geldi bana :D
Shift2 klavye ile olmaz falan dedik ama ben de alıstım, easy idi normal yaptım sanırım pro falan yapcam birazdan rakipleri, fena fark atıyorum :D
Kaput kamera efsane en iyi onla oynuyorum, dısarıdan cok vasat oynanmıyor.
Exige de ne güzel araba, neredeyse tüm yarısları onla yaptım ilk sınıflarda :D
TDU2 yeni crack lazım olan bilen var mı ?
Game Copy world var ordan ilaçları bulursunuz arkadaşlar.
bende ful ayarlara alayım dedimde. ekranda sağ altta yeşil bir bozukluk oluşuyor. :(
YouTube - shift2u nhm
shift 2 nası deneyenlerin fikrini ogrenebilir miyim ^^
hmm o zaman hemen bi indirym basliym :)
eyw saolasın :)
indirdim shiftide 1 gb ramli pcde oynanmaz gibime geliyor :D 2 gb eklicem artık..
crysis 2 yi 9600 GT 512 mb 256 bit götürürmü bu arada.
oyun açılmadan programı kapat hatası verıyo beyler bilgisi olan varmı :(
bilgisayarın specleri nedir acaba :D belki sıkıntı vardır ?
nerden indiriosunuz bu arada garip garip siteler cikio ^^
bu shift 2 için torrent linki atıcak olan varmıdır sorunsuz inen bana pm yollayabilirmi rica etsem bilen varsa
ayrıca crysis 2 yi indirdim türkçe yaptım oynadım bitirdim bence en güzeli ilk çıkandı şuan ben bunu hiç begenmedim konusu galiba bana vasat geldi onun dışında grafikler çevre fln gayet güzel olmuş
shift2 yi kurdum, oynadım grafikler falan iyide ses ve kontrol pek tatmin etmedi açıkçası beni :)
yada benim kontrollerde mi bi sorun var acaba :) klavye ilede oynasam direksiyon ilede oynasam (logitech momo) aynı anda tepki alamıyorum. direksiyonu çeviriyorum aynı anda dönmüyor, daha geç dönüyor oyunda. aynı durum klavye içinde geçerli.
direksiyonun sensvity ayarlarıyla falan oynadım yinede düzelmedi.
misal dirt2, colin mcrae, grid, lfs, ps3 te gt5 prologue falan oynadım direksiyonla hepsinde konrolde problem yoktu aynı anda tepki veriyordu.