crysis 2 bitti şimdi saniyeler önce .. kaldık shift 2'ebiraz shift biraz forza vakit öldürücez artık
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
IL-2 Sturmovic Cliffs of Dover çıkmış beyler.. uçak simulasyonu severler için güzel bi seçenek.. ben şimdi indiriyorum, kurduktan sonra paylaşırım izlenimleri...
Tango-1 never dies.
benim shift 2 ile ilgili bi sorum olacak .. youtube dan falan videolara bakıyorum .. xbox daki grafiklerle alakası yok .. internetten indirip oynadım .. bugüne kadar bütün xbox oyunlarımıda oyle yapmıstım grafik olarak vs ses kalite olarak bi fark yoktu fakat bu shift 2 nin grafikleri görseniz hani derler ya köpek işemez suratına diye aynı o hesapoyundan dolayımı yoksa xbox da harbi kötümü ? oynayan varmı xbox da
pc için crossfire.z8games.com daki oyunu tavsiye ederim. çok başarılı oyun online fps.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe
rar şifresi: w ww.fulloyun.com (w dan sonra boşluk yok)
Test Driver 2 yi indirdim update felan yaptı birton crack uyguladım açamıyorum oyunu yardım edebilcek varmı ?
Şimdi coilover vs. aldıktan sonra tune diyoruz,
ardından menude aracı ındırıyoruz sonra save dedikten sonra sana hangı pıstlerde bu setupın kaydedılmesı ıstedıgını soruyor en ustten all u seçip tekrar save et çık o zaman oluyor valla benım butun araçlar yerle bir, kamber vs. takılıyorum![]()
ya arkadaşlar ps3 de g25 veya başka direksiyonla shift2 oynayan varmı .. pc de de olr .. xboxda oynadım oynadım dedim en iyisi ps3 e alıyım da g25le vakit öldürürüm.. taktım oyunu limited edition falan dio zaten kutudada arkada serial falan var ekstra içerik cart curt neyse ondan geçtim.. istemiyorum bişey .. g25 le oynanmıyor :S ayarlara girdiğimde wireless controller-classic w.c analog w.c default yazıyor başka yere geçmiyor .. R2 ile adjust controlden tuşları atayayım diyorum bu seferde direksiyonla ne yapsam gene olmuyor ... tuş atanmıyor :S
control menüsünden, direksiyonu seçtin mi. hem modelini hemde resmini gösterir direksiyonun.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Direksiyon ile alakalı sıkıntı var shift2 de. Bazı arkadaşlar DF GT ile sorun yaşamışlar . Şöyle bir deneyin . Büyük bir ihtimal olacak. Oyunu joypad ile açın . Yarışa başlamadan önce direksiyonu açın ve joypad de ps tuşuna basıp joypad ın numarasını 2 ye getirin. Böylece direksiyonu 1 numara olarak görecek .
tamamdır hallettim sorunumu çok şükür .. biraz araştırmacı gazetecilik yaptım oldu bitti gitti..
yabancı forumlardada bu şekilde yazıyordu olmadı malesef ancak ps tuşuna basıp turn off controller yapınca görüyor G25 i ..
valla hala olmuyor .. mümkünse adım adım videoya çekip koyarsan tutorial şeklinde çok sevinirim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)