Assasian ile Race Injection cekiyorum yarin uyandiğimda biter
Race Injection indirip oynayan varmi videosu ve oyun fotoğraflarindan güzel görünüyor ama
Assasian ile Race Injection cekiyorum yarin uyandiğimda biter
Race Injection indirip oynayan varmi videosu ve oyun fotoğraflarindan güzel görünüyor ama
Assassins Creed Revelation busefer biraz daha zor ve güzel olmuş daha destur ilk görevden uğraştırmaya başladıgolden horn haliç galata vs hakkındaki bilgiler aradaki Türkçe konuşmalar veya yürüken haklın türkçesi falan çok hoş olmuş busefer
1881 - 193∞
Race Injection Bence şiddetle oynanmasi gereken bi oyunben pek yariş yapmadim kafama göre araba alip pistte gazliyorum sesleri cok hoşuma gitti
ben 1 ay önce batmani oynadım ama eskisiydi herhalde joker hapisaneden kaçıyor arıyorsun falan güzeldi fakat sıkmıştı bi yerden sonra , bitanede yeni geliyor herhalde
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
bir alana bir bedava olay olan anadolu yakasında ps3 oyunu satan biyer var mı acep?
fifa 12 alıcağım 120 tl den aşşağı bulamadım oyunu...
Battlefield 3 Online oynayan varsa beklerim![]()
geçen hafta uncharted 3'ü bitirdim .. muhteşem + muhteşem .. komple türkçe oyun , yazılar konuşmalar vs .. efektlere hasta oldum , video giriyor bazen anlamıyorsun bile öyle kaptırıyorsun..
sonra batman arkham asyhlum bitirdim .. çok beğendim .. kombolar , görevler çok iyi .. şuan cod m.warfare 3 oynuyorum .. %72'deyim .. bu bitincede ya battlefield 3 yada batman arkham city oynarım..
Race Injection , sürüş ve tepkikler çok güzel.Özellikle direksiyon seti ile oynamanızı tavsiye ederim merak eden arkadaşlar için fazla kasmadan 1 tur döndüm fikir olsun ,
call of duty'i az önce bitirdim .. oynicak oyunda kalmadı bakalım ne bulcazbattlefield 3 bakarız belki artık
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)