yaw şu hondaların oldugu bı oyun vardı swap fılan yapıyoduk neydı adı konusuda vardı bulamadım
Scs yetkilileri Ets 2 için geçenlerde Türkiye'deki satışlara göre ilerde Türkiye haritasını ekleyebiliriz demişlerdi.Eğer oyunu orjinal alacaksanız gittigidiyordan yada başka sitelerden key şeklinde almayın arada en fazla 10-11 lira fark var,aldığınız keyler genellikle Rus keyleri onun için 9 kasımı bekleyip kutulu bir şekilde alın ki Türkiye'de satış adetleri çoğalsın.
Dikkat ederseniz satıcıların çoğu açıklamalarında eng-rus keyi diye zaten belirtirler.Benim sürekli alışveriş yaptığım nuclear var kendisi Bulgaristan'da yaşadığını ve keylerin rus olduğunu anlatmıştı zamanında,donanımhaberde konuyu bulabilirsem paylaşırım.Bf3 olsun cod serisi olsun oyun ilk çıktığı zaman key alanlar vpnle aktif ediyorlar oyunları.Hatta şöyle bir örnek vereyim Tdu2 ilk çıktığı zaman direk almıştım keyi, gelen kod buydu
İsteyen olursa rahat rahat kullanabilir keyi bayadır oynamıyorum zaten
Zaten Türkiye'de 100 lira civarı kutulu olan oyunu 30-40 liralara satmak pek mantıklı değil
Bildiğim kadarıyla key işini yapanlar keyleri rus sitelerinden alıp yapıyorlar buda var tabi
Misal plati.ru
Uncharted 2'nin ilk bölümlerinde Topkapı Sarayı'na giriyorsunuz, çatılarda atlayıp zıplıyorsunuz falan, o da var.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Oyun aşkına geldim, ets2, tdu2, ship simulator extremes indiriyorum, belki Moh warfighter da indiririm, grafikler çok iyiye benziyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)