öncelikle oyunu komple siliyorsun üzgünüm ama yeniden başlamak zorundasın
oyunu silerken belgelerim içerisindeki eurotruck2 klasörünü silmeyi unutma silmezsen senden yeniden key isiticektir
oyunu kurarken internet bağlantını kapat ve oyuna girerken netin kapalı olsun güncelleştirmelerden haberdar olmak istiyormusun sorusuna HAYIR de
dediğim gibi oyunu kurarken ve oyuna girerken netini kapat aksi taktirde senden yeniden key isityecektir ben bu şekilde oynuyorum lvl 20 lerdeyim şu anda
3-4 kere girdim çıktım keyleri girdim tekrardanaçıldı şimdilik tekrar kapanana kadar devam
![]()
çarşıdan kovalamaya başladıgın sonra bınanın üstüne çıktıgın ve adamlarının kafasını aspiratörlere soktugun kel adamf ye basınca tutup atıyosun dıger adamları ama bıçaklı adama yemıyo hart hurt saplıyo bıçagı
![]()
o baya zorluyor ona f değil , sağ click le sakin şekilde dövüceksin bende baya uğraşmıştım![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
ets2 'ye bi direksiyon kurayim dedim anam agladi ya..ne işkenceli direksiyonum varmis arkadas..![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
12 tanemi
tamam başlamadan bitiriyorum ben bu oyunugelemem öle sıkıntıya arkadaş keyif alıcam diye daha beter sinir stres oluyorum
hayır madem mevzu var ben neden salak gibi tekme tokat dalıyorumki adamlara
izin versin döner bıçaklarıyla dalalım
![]()
![]()
![]()
dua nası edicemdün bi ara farkettım bar yükselıyodu kaçtım bende saga sola doldu öle saldırdım elemana.. sanırım tam olarak hangi hareketlerle öldürcegımı çözemedim.. nette bakındım adam kırmızı oluncda sağ-sol klıkle bıçagını alırsınız dıyo . evet aldım bıçagı ama gögüs yarası olarak
![]()
evin kapısında bi tane kırmızı parlayan kısa bi bahçe aydınlatması tarzında bişey var, ona git sağ tıkla gerisi kolaybıcaklı adama full sol tık gir, kırmızı yanarsa sürekli sağ tık yap sana atak yapana kadar. ohoo sen 1 tane bıcaklıdan bıktıysan ilerde napcan acaba
ne kadar hk var sende
para yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)