Ets2 de key girerken neti kesmedim 3 gündür sürekli oynuyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım. yaşarsam da oyunu alırım büyük ihtimalle uzun yol şarkıları ile fena zevkli oluyor![]()
Sleeping dogsda ben bu 2 yada 3. sahnede kel adamı geçemıyorum dövüyorum dövüyorum ölmüyo 1 taktiği varmı bilen ?
duvardan fırlayıp tekma atıorum adama kalkıo gene ellerım ağrıdı dövmekden![]()
o zaten dayak arsızı yabaya dövdükten sonra f ile yakalayabiliyordun galiba sonra oralarda ki kırmızı yanan şeylere sokucan
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
uzun zaman oldu ben sd yi bitireli fakat..
dövmeye zorlandıklarınızı sabırla bekleyin ustunuze gelmesini
daha sonra karsı karakterde kırmızı yanar yanmaz sag klık sol klık ve deısık kombınasyonlarla dalın ıste Allah ne verdıyse![]()
ama sag klık sart..
bu arada varmı yeni oyunlar? sleeping dogs tan sonra pek zevk alamadım acıkcası diğerlerinden..
ets2 ıyı bu aralar..
varmı baska tavsıyeler?
görmemişim yazdığını.. şu anlık 161k lardayım alayına dalıyorum artık bıçak levye hiç sorun değil... düzenli kursa gidiyorum hepsini pataklıyorumhatunla buluştuk bi kere bidaha aramadı yalnız moralim bozuk
birde merak ettiğim güçlenmek için; levelleri tamamlayınca verdiği dövüş özellikleri ve dua edince artan güç harici yapmamız gereken bişe varmıdır ? (uyku-yiyecek-içecek ve masaj zaten düzenli şekilde
)
Omsi yi oynayan var mı buralarda
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
valla tren uçak hertürlü simleri denedim omside tuş olaylarını ne yaptıysam çözemedim oyunu ayarlıyorum çıkıyorum tekrar başlatınca sıfırlanıyor ayarlar en son bastım deleteye bıraktım
Medal of honor warfighter oynuyorum şuan bitmek üzere gece yine ets 2 kasıcam level 24![]()
bu arada oyundaki 1-2 mod hariç çoğunu sildim
hız modunu sildim zevk vermiyor scania aldım 360hp ağır yükte rapmaları 1.viteste zar zor tırmanıyor daha zevkli oluyor![]()
ETS 2 ye baya güzel yamalar buldum havalı korna falan yaptım paso basıyorum
bide şu radarları kaldıra bilsek süper olurdu![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)