black ops için steam i indircekler bulmak için link , bende intro dan takılıyor atıyor![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
tamamını cıkartıcaz heralde 17 ye kadar deneyimli olan varmı cunku cok uzun zamanda cıkıolarda15.3 gb toplam
bence black ops 2 konsol için yapılmış.pc de oynamak için çok ama çok iyi bir sistem gerekli.
ucuzlayınca ps3 e alır oynarım![]()
OEM+
açtım ama tam bakamadım oyuna , yarın yazarım![]()
bende şöle oldu , oyuna tıklıyıp başlama esnasında kapanıyordu , steam yükledim ve pc tarihini 13üne aldım oyun sıkıntısız açıldı
en altdan 2. olanla açıcaksın ama işte![]()
döndürüyor döndürüyor fakat açılmıyor steami kapatıp acmayı denedım bu sefer donme süresi iyicene uzadı ama sonuc aynı sonunda hiç bişey yokmus gibi zaman cubugu donmeyı bırakıyor
tıkladıgımız gibi oyununmu acılması gerekıyor nerede bunun cracği falan ?
bak o bende de ilk başta oldu , steam i yükledim sonra update yapmasını bekledim update bitti , steam e daha bişey yapmadım öle durdu , redist deki şeyleri elle yükle , ve pc tarihini 13 kasım yap bu kadar bende oldu .
indirdiğinin içinde crack yokmuydu yoksa da , ***** sitelerde var zaten skidrowun crack fixleri falan
pc tarihini 13 kasım yapmak sıkıntı zaten steam güncel içinde orjianl oyunlar var
başka bir yonetmı yokmudur
daemon tools winrarları faln gormuo bile
banada black opps 2 torrent pm atarmısınız hacılar
benım pcde sorun çıkarmı bu oyunda
win7 64 bit
amd phenom2 x4 955 3.2ghz
asus m4a88td m evo anakart
8 gb 1600mhz kingstone ram
1 tb hard disc
msi hd cyclone 6850 hd 1gb 256 bit ddr5 ekran kartı
kasada thermaltake
sıkıntı değil ya oyun bitene kadar kalsın nolcak![]()
başka bi yöntem bulamadım daha he bide şöle bişey varmış " Sağ alttaki hoparlör simgesine tıklayınca açılan kısmın en üstünde yine büyük hoparlör simgesi var ona tıklayınca pencere açılıyor gelişmiş sekmesine gelip üst tarafta örnek hız ve bit derinliği kısmında 24bit 44100hz seçeceksiniz. "
bide senin indirdiğinle benim indirdiğim farklı sunumlar bende direk setup vardı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)