oh oh tamam ozaman en kısa sürede başlıyorum![]()
Oyun piyasasından uzak kaldım bu aralar , şöyle abartılı araçların olmadığı serbest dolaşmalı bi oyun bilen var mı ?![]()
Tam battlefield almıştımki sinema öncesi reklamlarda Assasins Creed'i gördüm..
Assassins Creed IV Black Flag Special Edition PC (Ön Sipariş) | 71,99TL - D&R : Oyun-Konsol
Bu oyun direkt 4. müdür? Bir önceki üzerine ek görev midir? Bir önceki oyuna sahip olmamızı gerektirir mi?
İ7 720 1.6ghz islemcili 4 gb ramlı bi notebookta oynayabiliceğim adam akıllı bolüm geçmeli oyun neler olabilir tavsiyeleriniz bekliyorum
Assetto Corsa benim çok hoşuma gitti grafikleri ve fizik unsurları gayet iyi olmuş. Oyunu Steam'den alabilir veya ***** sitelerden indirebilirsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-rakip-12.html
konusu var forumda. Çok sağlam oyun çok...
Yeni wrc4 yükledim sony vaio ya simdi söyle bi sıkıntı var
ekran ayarı 1920x1080 de iken oyun bıldıgın donup kalıyor
1680x1050 de hiçbirşey yok gayet iyi ama ekran kuculuyor nvdia gt540m ekran kartı kullanıyorum bu pc yi yapanın aq o kadar yavaş nasıl bir yol izlemeliyim ?
8gb ram
gt540m ekran kartı
750 hdd
i7 2670QM işlemci
Bana LFS gibi kontrolleriyle (w ile direksiyonu hızlı döndürme s ile yavaş döndürme özellikle), ince ayarlarıyla oynayabileceğim, tercihen gezmeli bir oyun lazım. LFS gibi pistte tek başıma takılsamda olur. Varmı bilen?
Bu arada Watch Dogs diye bir oyun çıkacak. Person of İnterest dizisini iizleyenler oyuna bir göz atmalılar bence
City car'ı oynadım, ama hızlı giderken direksiyon çok ani dönüyor koyuyorum karşıdan gelene
Euro truck'ta ayar var evet ama LFS'deki gibi bir ayar bulamadım. Hızlanınca yavaşlıyor direksiyon dönüşü ama düşük hızlarda hep aynı sürat. Birde frene çözüm bulsam süper olacak hemen duruyor yavaş giderken, vites fazla olduğu için kalkması zaman alıyor
Lfs oynamadım direksiyon tepkilerini bilmiyorum onun için euro turck ta frenden duruyo diye şikayet eden ilk kişisiniz her oynayan durama dığından şikayet eder fren ayarları mevcut euro turck ta hasasiyeti düşürüyo birde frene basarken ıslık sesi geliyosa retardad mı öyle birşey vardı çabuk durmak için oda açık olabilir![]()
yok onlar kapalıaslında benim sorunum araçtaki 2000bg motora 16 vitesin çok gelmesi durdumu kalkması zaman alıyor
Yüksek hızlarda haklısınız, bu seferde araç durmuyor, gdeceğim yere yolda yüzde 50-60 hasarla gidiyorum basarsam (takla atıyorum da
)
attım 2000bg'i volvoya, koydum 10 vites şanzumanı otobanda rolling yapıyorum![]()
arkadaşlar Last of us tarzı RPG mi adventure mi deniyor artık o tarz oyun var mı tavsiye edebileceğiniz ? Efsane mutlaka oynanlamı dediğiniz hikayesi olan oyunlar ilgimi çekiyor.
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)