User Tag List

Sayfa 20/27 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
497 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Forza Motorsport 4

nicksar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fw nizi güncel tutarsanız ban olacağını zannetmiyorum . Bende kırılmış xbox var ve forza 4 çalışıyor herhangi bir sorun yok . Ayrıca lt 3.0 yayınlanmış yazılımlarınızı güncellemeyi ihmal etmeyiniz... (Şunu unutmayın elbet bir ban dalgasına denk geleceksiniz DDD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abimde xbox war bende ps3. Ps3 sarı ışık görünce kararsız kaldım xbox a mı geçsem ps3 e mi diye... Abimin xboxu aldım bir geceliğine forzanın demosunu falan oynadım gercekten GT5 e göre çok kötüydü sadece artıları araçların sesleri ve grafikleri... Similasyon namına bişey yok arabalar brşekil... xboxun arayuzu falan çok cocukca ve eski teknoloji...
    Ps3 te yine karar kıldım Gt5 i oynamanızı tavsiye ederim...
    buyuk cogunluguna katiliyorum, ses ses diye aldim ben de ama butun olay tum seslerin bagirmasindan ibaret. ulen 1.4 fox o kadar ses verir mi? Fizikler olarak da oynamasi daha kolay olsa da cok hosuma gittigini soyleyemem. Indirim var diye girdik xbox a ama gerek hdd olayiyla gerek dvd degistirmesiyle amiga gunlerini aratmadi. atsan atilmaz satsan satilmaz. tech ten bu kadar seveni olunca deneyelim dedim ne de olsa gt serilerini cok oynadik bari degisiklik olsun. en azindan online idare eder ama herkes ya kurt ya mal gibi oynuyor.

yine de burdan rivals vs atmak isteyen olursa live id EvoTR

edit: HP KW gerizekaliligna girmiyorum bile

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Abilerim buğra abi gibi bizde bi başlık altında Setup' larımızı paylaşsak olmaz mı ? Yeniler var aramızda ( ben gibi ) bazı yarışlarda arabayı yüklüyorum ama sarmaktan veya dötünü başını dağıtmaktan tutunamıyorum yola ve Kriz geçiriyorum Ne yapmak lazım nelere baş vurmak lazım öğrensek iyi olur aslında
    Otomobil Fotoğrafcısı

otto985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerim buğra abi gibi bizde bi başlık altında Setup' larımızı paylaşsak olmaz mı ? Yeniler var aramızda ( ben gibi ) bazı yarışlarda arabayı yüklüyorum ama sarmaktan veya dötünü başını dağıtmaktan tutunamıyorum yola ve Kriz geçiriyorum Ne yapmak lazım nelere baş vurmak lazım öğrensek iyi olur aslında
    Aynı sorun bendede var tecrübeli abilerim ve arkadaşlarımdan yardım istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ya yarım gaz yapsam bile yine patiye düşüyorum kurtulamıyorum küçücük pistlerde zaten 12 kişi yarışıyoruz adamlara çarpmadan geçiyim diorum olmuyo diff hasar alıyo vurdukça gaz yememeye başlıyo araba RWD'leri açıdan kurtaramıyorum FWD desen her virajda kesicide sarıyo AWD'ler bi nebze kurtarıyo onlarlada olmuyo Bize üstadlardan kesin yardım lazım
    Otomobil Fotoğrafcısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yarım gaz yapsam bile yine patiye düşüyorum kurtulamıyorum küçücük pistlerde zaten 12 kişi yarışıyoruz adamlara çarpmadan geçiyim diorum olmuyo diff hasar alıyo vurdukça gaz yememeye başlıyo araba RWD'leri açıdan kurtaramıyorum FWD desen her virajda kesicide sarıyo AWD'ler bi nebze kurtarıyo onlarlada olmuyo Bize üstadlardan kesin yardım lazım
    En güzeli gaza dengeli basmak ben idare edemediğim ön çekerlerle öyle yapıyorum denemenizi tavsiye ederim Onun haricinde zaten düzlükte yetişiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dengeli basıyorum ama ne kadar bassamda Dc2 Rahat durmuyo B Class 500'lük ama ciddi anlamda çok piskopat bişey çok sarıyo sarmaktan araba ilerliyemiyo S Class yapsam onu nasıl olur düşünemiyorum bile Ama oyunun bi kötü yanı var Lastik değiştiremiyorum ya hemen sınıf atlıyo jant değiştiriyorum sınıf atlıyo onu sevemedim :/
    Otomobil Fotoğrafcısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dengeli basıyorum ama ne kadar bassamda Dc2 Rahat durmuyo B Class 500'lük ama ciddi anlamda çok piskopat bişey çok sarıyo sarmaktan araba ilerliyemiyo S Class yapsam onu nasıl olur düşünemiyorum bile Ama oyunun bi kötü yanı var Lastik değiştiremiyorum ya hemen sınıf atlıyo jant değiştiriyorum sınıf atlıyo onu sevemedim :/
    O öylede sen slick alıyorsun dimi? bide lastikleri ısıtınca daha iyi tutunuyo onada dikkat onun haricinde bende diğer arkadaşlardan bilgi istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İşte alamıyorum niye alamıyorum, misal quick upgrade yaptığımda o sadece Motor' u yüklüyo, bi bakıyorum lastik yok, Jant yok, Suspansiyon yok. Bunları ekliyim diyorum bu sefer direk bi üst sınıfa geçiyo araba o yanı kötü işte. Şuan S Class R33 Swap R35' im var. Slickleri falan var ama bu seferde araçlara yetişemiyorum. Garip ya deli ediyo birde 2. CD yok bende oda ayrı bi sorunum zaten
    Otomobil Fotoğrafcısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte alamıyorum niye alamıyorum, misal quick upgrade yaptığımda o sadece Motor' u yüklüyo, bi bakıyorum lastik yok, Jant yok, Suspansiyon yok. Bunları ekliyim diyorum bu sefer direk bi üst sınıfa geçiyo araba o yanı kötü işte. Şuan S Class R33 Swap R35' im var. Slickleri falan var ama bu seferde araçlara yetişemiyorum. Garip ya deli ediyo birde 2. CD yok bende oda ayrı bi sorunum zaten
    2.cd yi bi yerden bulup yükleyin zaten birdaha istemiyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkadaşım getiricek inşallah Perşembe veya Cuma günü. Ama önemli olan bilen abilerimizin Setup hakkında bizi bilgilendirmeleri
    Otomobil Fotoğrafcısı

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır setuplar var güzel setuplar oluyor store bölümünde .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    XboxLive gerekiyor sanırsam o bölüme girmemiz için ?
    Otomobil Fotoğrafcısı

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    quick upgrade yapmayın bence kendiniz tek tek secin kafanıza gore ya da ihtiyacınıza gore doldurun derim.. live olursa hazır setuplar alabilirsinizde, ama zamanla alısırsınız ya..
    2011 Impreza Sedan bende yok auction housedan satın alayım diyorum ama birtrlu satın alamadım aracları baskasından nedeni nedir acaba.Suerleggera Gallardo filanda var ama alamıyorum bunları ilginc bisekilde..
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eksoz filtre
    Drag slick
    Hafifletme
    12kusur kosuyorum 400 mt de
    S2000 ile

İstediginiz aracin detayli lastik olcusu vs vs buraya yazarsaniz size setup cikartabilirim

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EvO 86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buyuk cogunluguna katiliyorum, ses ses diye aldim ben de ama butun olay tum seslerin bagirmasindan ibaret. ulen 1.4 fox o kadar ses verir mi? Fizikler olarak da oynamasi daha kolay olsa da cok hosuma gittigini soyleyemem. Indirim var diye girdik xbox a ama gerek hdd olayiyla gerek dvd degistirmesiyle amiga gunlerini aratmadi. atsan atilmaz satsan satilmaz. tech ten bu kadar seveni olunca deneyelim dedim ne de olsa gt serilerini cok oynadik bari degisiklik olsun. en azindan online idare eder ama herkes ya kurt ya mal gibi oynuyor.

yine de burdan rivals vs atmak isteyen olursa live id EvoTR

edit: HP KW gerizekaliligna girmiyorum bile
    similasyon değil ztn simulasyon tabi eğer simulasyonda oynayabilirsen gt5 oynosan pek beceremezsin çünkü öle bas gaza git deildir forzada

kw-hp olayınıda ayarlarsın olur biter

hdd in varsa dvd falanda deiştirmene gerek yok neyi anlatmak istedin burda onuda anlamadım
    Team PAŞAOĞLU

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eksoz filtre
    Drag slick
    Hafifletme
    12kusur kosuyorum 400 mt de
    S2000 ile

İstediginiz aracin detayli lastik olcusu vs vs buraya yazarsaniz size setup cikartabilirim
    iphone dan yapıp hava atma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    19 gun sonra yardimci olabilirim leaderboard larda tepelerde olanlarin atorefront larindan setup lar cogu zaman guzel cikiyor. Xbox live gerekiyor tabi bunun icin. Ama xbox alip live almamak cok mantiksiz zaten.

Evo86 bende anlamadim, sen sanirim xbox i kullanamissin. Ps3 de baska oyun takmak icin cd cikartmiyor musun? 1 den fazla cd li oyunlar hdd e yukleniyor, daha sonra cd degistirmiyorsun

RADEON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar jasper elite alıcam 3k riski yok diyorlar ne kadar doğru?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)