ben oyuna ön sipariş verdimde türkiyeye hemen gelmez birkaç haftay bulur heralde ön siparişler haftaya burda ama
Printable View
Gt5in x boxa çıkması ne kadar imkansızzsa forza nin ps3 e cıkması da o kadar imkansızdır arkadaşlr :D
tabiki öle ps3 e çıkması die bişi yok kırmızı kar yağmasından daha öte birşey
arkadaşlar ıynu demosunu ındırdım oynadım mukemmel denebılır her sıteden 9.5 ustunde not almıs...
xbox ı olanlar hemen ındırsın...
bıde bısey sorucam bu fanatec dıreksıyonu falan nerden alabılırız ? playseat gıbı koltuklu falan satılan bıseymı
Türkiye için webshop
Fanatec Gameshop
turkiyede satan firma fanatecturk.com
burayı bulmuştum bende düşünüyorum ama fiyatlar çok yüksek geliyor
çok gereksiz geliyor şuan için bana bu paralar
fantec fiyatları düşerse xbox ile birlikte almayı düşünüyorum forza 4 için :D
onur buna bak persembe teslım garantısı verıyolar...
ben bu fırmadan gears of war 3 u aldım duzgun esnaf :)
FORZA MOTORSPORT 4 XBOX360 GAMERKONSOL'DA 140 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 61205648
bıde bu dıreksıyonu alıp koltuk falan yaptırmak lazım bende play seat vardı sattım g27 ıle beraber bunada play seat falan almak lazım...
fantec zaten koltuksız playseatsız kullanılmaz ben g25 için kendim yaptım koltuğa profil borular ile
fantec alırsam modifiye edip buna uydururm bi şekilde :D
fantec in sitesinde 1200euro civarına kendi koltuklu kabinleri var çok gerksiz fiyat kişisel goruşm :D
Fanatec direksiyonlar çok iyi ama % 100 verim için GT5 yada Forza 3-4 değilde iRacing şart diyor tecrübeli kullanıcılar çoğu forumda..
Yani Forza dan daha gerçekçi simülasyolarda verdiğiniz paraya deyiyormuş..
Bu video da iracing den nasıl bir açıyla yansıtmışlar anlamadım ama projeksiyonmuş..
iRACING 120Hz test (Radical SR8 - Lime Rock) Acer H5360 DLP projector - YouTube
Forza 3 diyince favorim olan bu videoyu bir kez daha paylaşacağım müsadenizle :)
Forza 3 Drift Movie - The virtual Gymkhana - YouTube
Sanırım bu oyunun kalitesini anlatıyodur Seslerini için :) Bu sefer harbi çook pis Xbox alıp gazlayasım var Fena isyanlardayım :D
donanimhaberden alıntı.
Career Mode'la ilgili birkac sey daha paylaşayım; mesela artık kariyer modda ilerleyebilmek icin oyunun sundugu tek bir yarış uzerinden devam etmek zorunda degilsiniz, artık oyun size birden fazla secenek sunacak. Mesela ben Speedway tarzı pistlerde yarışmaya uyuz oluyorum, dön Allah dön, bir atraksiyon yok Ben artık sevmedigim bu tarz yarışları oynamak zorunda degilim kariyerde ilerleme saglayabilmek icin. Bu benim cok hoşuma giden bir yenilik.
Ayrıca artık Level atladıgımızda oyun bize kafasına gore bir araba hediye etmeyecek, bulundugumuz seviyeye gore birden fazla secenek sunacak, biz sececegiz. Boylece garajımızda sevmedigimiz veya bir kez dâhi kullanmadan kenara attıgımız arac sayısı daha az olacaktır, ayrıca herkesin kendi yapısına, kendi zevklerine gore garaj oluşturması mumkun olacak ve bir bakıma garajımız bizi yansıtacak. Bu ve ustteki yenilik Career Mode'u daha uzun omurlu kılacaktır. Ayrıca (bundan emin degilim) kariyer moddaki max. levelin 150 yapıldıgını okumuştum bir yerde, burası da olabilir, bu da guzel.
Diger online oyunlardaki Clan mantıgı gibi Car Club tarzı yapılandırmalar olacak ve bu yapılandırmalar maksimum 16 kişiden oluşacak. Mesela biz bir DH Club'ı oluşturabiliriz, ayrıca bu Club'ların sıralandıgı Leaderboards tarzı bir bolumle Club'lar arası rekabet oluşacak, yarışlarımız daha zevkli, daha 'Competitive' olacak. Daha once gormedigimiz bircok online mod gelecek, demem o ki; oyun hem single player hem multiplayer olarak bomba gibi geliyor.
Özet: FM 4 herşeyiyle mukemmel bir oyun, normalde oynamadıgım bir oyun icin boylesine yorumlar yapmaktan kacınırım ama bunu şimdiden soylemekte bir sakınca gormuyorum. FM 4; 'Gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu' apoletiyle 3 gun sonra bizlerle olacak (yani sizlerle olacak, ben oyunu Perşembe gunu alacagım
Valla GT ciyim normalde ama kimse kusura bakmasın, kariyer modunda yarışırken ilk virajda 1.liğe yükselip yarışın sonuna kadar boş pistte tur atmak hiç keyif vermiyor. ne arabalar zorluyor, ne bir güç dengesi var. hangi arabayı alırsam alayım hemen 1. oluyosun. Çalıştığım yerde 1 ay kadar Forza motorsport oynamıştım, araçlar gayet zorluyordu çekişmeliydi ve keyif alıyorsun. Bence Forza 4 xbox aldırır bir çok kişiye..