Bence sıfır olarak al müsayitsen. XBOX 360 ELİTE modelini aldınmı işlem tamam.
Printable View
FM4 D&R-Mediamarkt v.s gibi yerlerde de kesin olarak bu tarihte satışta olacak mı? FM3'le son günlerimiz:D
Bu oyun yüzünden Harbiden xbox alcam ya :D
XBox ve Xbox Elite arasında ne fark var ?
Xbox 360 arcade ve elit arasında kasa olarak bir fark yok sadece kutu içerikleri ve Elitlerde 120GB Hdd farkı var.
Xbox360 Slim almanızı öneririm,4 ve 250 gblık versiyonları var onlarında.İmkanınız varsa 250Gblık almanızı tavsiye ederim tekrar Hdd almak zorunda kalmayın.
yenı oyunda her hangı markanın butun lewellerını acarsanız mısal mercedes car level4 falan bunları acarsanız artık aldınız butun mercedeslerı mısal werdım bu baska markalar ıcınde gecerlı diger butun aynı marka aracları bedawaya modıfıye edebılıosnz cok gzl olms hawaya bol para sıkmıycaz artık 3 tekı gıbı yanlız 190 ewo bı gıdıo bı gıdıo fenaa =)
Forza Motorsport 4 Full Car List (In Game) - YouTube
gayet iyi ,lisans problemi olmasa porsche modellerinide görseydik süper olacaktı ruf la idare edecez :)
xbox alacaklar sıfır 499 tl satılıyor su anda...şu acunun reklamını yaptıgı fırsatürünü sitesinde
lan hiç bakmadım slimdir heralde, resimde slim modelini gösteriyo gerçi sakata gelmeyiz inşallah :D
Yanliz videoda illumunati online olunca guldum:)
pc ye uyarlanmış hali yok mu bunun ya
pc ve ps3 e çıkması hayalden de öte :D
garip çıkarmamalrı acaba bi sebebi varmı