-
Yeni Fotoğraflar 4.SAYFADA
BONUS: serhan özsoyoğlu :)
-
Masallah kardesim yoksun bayadir ortalarda sonunda istedigin janti takmissin guzel olmus gule gule kullan
-
Alıntı:
joker Nickli Üyeden Alıntı
Masallah kardesim yoksun bayadir ortalarda sonunda istedigin janti takmissin guzel olmus gule gule kullan
Sagol Serdarim tesekkur ederim, is guc kosturuyorum iste, forumdan uzak kaldik senin aracada masallah 41 kere.
-
Bu arada su stickerlari sök bence gecti o jdm sticker devri sade daha guzel
-
stıckerları sok ve degısıklık ıstyr artık samet lip felan degstr:)
-
Alıntı:
joker Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada su stickerlari sök bence gecti o jdm sticker devri sade daha guzel
Biliyor musun buradan gelen yorumlara dayanarak 5 - 6 tane sticker soktum araba sadelesti dedim, hala sticker mi var :) bu kalanlarida sokmeyi dusunmuyorum acikcasi hala hosuma gidiyor.
Hava cok soguktu, arkadan pozlayamadim, mekan cok guzeldi aslinda ama daha fazla dayanamadim birazda ince giyinmisim, bayramdan sonrada arkayi pozlicam bakalim.
-
AEM ve SİR stickerı sökülsün, ön plaka sökülsün, kafadan basılsın ve birde stop al artık samet :)
Aracın adama Sİ aldırır o kadar diyim, Maşallah sedanlar arasında ramo si kırmızı sedan - joker mavi si sedan ve time-r füme si sedan !..
TR'nin tekleri sedan'da.
-
Maşallah sametim çekimler güzelmiş ellerine sağlık. Esay gergin.:icon_tup:
-
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
AEM ve SİR stickerı sökülsün, ön plaka sökülsün, kafadan basılsın ve birde stop al artık samet :)
Aracın adama Sİ aldırır o kadar diyim, Maşallah sedanlar arasında ramo si kırmızı sedan - joker mavi si sedan ve time-r füme si sedan !..
TR'nin tekleri sedan'da.
Kafayi biraz daha basarsam cok guzel olcak ama headers ve karterin degmesinden korkuyorum abi..
On plaka hmm, dur bakalim yeni cikma orjinal on tampon almayi dusunuyorum ramazan abiden, alirsam delikleri doldurturum guzelde bir boya tamamdir.
Stop ve far takimi 1 yildir almayi cabaliyorum, ama onumuzdeki aylarda sanirim alicam artik, onceden jant lastik alamiyordum; aldim. Simdide far ve stop takimi ile ugrasiyorum bakalim.
Alicanim sagol sunroof klima duz vites olmasi en buyuk istegimdi sedanda, bunlar olmasaydi almayacaktim hatchbackten sonra. Bu arada seninde fotolarini bi cekeyim diyorum musait oldugumuzda?
Aslinda su 3 sedani yanyana getirip bi fotograflayabiliriz cok farkli karelerle ama? :)
Bu arada far yikama fiskiyeleri dikkatini cekti mi? :)
-
-
-
Araba rengi filan herşeyi çok güzelde okadar çok sticker varki ön taraf rengarenk..
Logo sticklerlar falan filanlar sökülürse tam olucak maşallah
-
hacı benım sedan da war ama :D sunroof klima manuel :p
-
Alıntı:
ENGean Nickli Üyeden Alıntı
hacı benım sedan da war ama :D sunroof klima manuel :p
evet biliyoruz masallahida var Engin, ama ben zamaninda bulamasaydim almiyacaktim dedim iste, eee cekimler nasil olmus? :)
-
Eline sağlık Samet çok güzel kareler.
-
Üşenmedim yaptım ayaküstü demek istediklerimi:DAma sisleri nasıl yaptığımı bilmiyorum hahah
Ama böyle çok daha süper oldu bence..:icon_tup:
http://img163.imageshack.us/img163/1...tography94.jpg
http://i931.photobucket.com/albums/a...y-png-----.png
-
eline sağlık kardeşim güzel çekimler....
maşallah maşallah maşallah maş..............
-
Alıntı:
Type-R Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah sametim çekimler güzelmiş ellerine sağlık. Esay gergin.:icon_tup:
Tesekkurler kanka sagol :)
Alıntı:
StyleALP Nickli Üyeden Alıntı
Maşallahı var.
Sagol kardesim