Denemeler çok güzeldi tüm araçların maşşallahı var tanışdığıma memnun oldum.bende olan düzgün videoları koyuyorum. bellek dolduğundan çekemedik pek ve kameraya yabancı olan abiler boş yolu çekmişler genelde:D Elinde farklı videolar olanda koyabilir.
rc ile uzun videomuz yok ama 2-3 beraber 4de bariz açıyor..
Yanlış ters şeyler söylenmesin lütfen dostluk çerçevesinde denenmiştir muhabbetimiz çok güzeldi.
GTİ ile RC nin diğerleri gibi güzel bir videosu olması gerekirdi
Video bende...
12-11-2011, 18:31
CRUEL
rc ile denerken yanımda olan arkadaş kamerayı bilmediğinden sanırım boşa çekmiş. ibrahimde varsa düzgün video koyabilir. 2video vardı 2sindede vites kaçırdığım videolar 3sonuna kadar.
12-11-2011, 18:31
Cliosportve
Alıntı:
gp74 Nickli Üyeden Alıntı
Video bende...
Öyleyse bekliyoruz Alp abi :icon_tup:
12-11-2011, 18:32
İBRAHİM_MEY_GTİ
kemal kardeşim
nasıl bir bucuk boy gaz kesmicen devam edicen 2 de tutunuyon 3 te çıkmay başlımyom ben öle 1 bucuk boy gectin felan demedim kardeşim
12-11-2011, 18:34
Cliosportve
Alıntı:
İBRAHİM_MEY_GTİ Nickli Üyeden Alıntı
kemal kardeşim
nasıl bir bucuk boy gaz kesmicen devam edicen 2 de tutunuyon 3 te çıkmay başlımyom ben öle 1 bucuk boy gectin felan demedim kardeşim
Sorun yok zaten kopartıp gidiceğin belli
Nasıl olsa kopartıyorsun 3. vitesteki gidişata göre 5-6 boy geçermişsin gibi geldi bana objektifçe bakınca
Ayrıca videoyuda Alp abi koycakmış
Vites kaçsada kaçmasada GTİ - RC nin 1-2 boy peşinden gelmesi için baya işlem yaptırması gerekir
Mantıklı olalım lütfen
12-11-2011, 18:37
CRUEL
Alıntı:
İBRAHİM_MEY_GTİ Nickli Üyeden Alıntı
kemal kardeşim
gaz kestiğimi kim söylüyor?:) vites kaçırırsam nasıl devam edeyim? ortamda 1.buçuk boy dedin bisürü şahit var orda:) hatta 2ve 3de yanyana 4de uzuyorum dedin:) bidaha uygun biyerde uzun soluklu boş yolda deneyebiliriz.
ki zaten senden hızlı olduğumu iddaa etmiyorum videolar ortada benim aracın durumu kimlerle yürüdüğü ortada seninki ortada.. güzel muhabbeti bu şekle çevirmeye gerek yok yüzyüze nasıl konuşuyorsan burdada aynı şekilde olsun muhabbetimiz.