Evet arkadaşlar ikinci Offroad Organizasyonumuz bir öncekinden çok çok daha zor şartlarda ama bir o kadar da çok mücadele dolu keyifli ve eğlenceli geçti. Sırasıyla önce Enginin Range Roverı batırdık arkasından onu kurtarayım derken benim Sorentoyu batırdık :) Sonra Ramazanla Köksal' ın Vitara'nın 4x4 sisteminde akslardan kaynaklanan sıkıntı olunca Vitara' dan tam ümidi kesmişken sanki bir mucize olurmuşçasına Ramazan + Köksal Vitarayı öyle bir kullandılar ki araç 4x2'de o zor arazi şartlarında parkuru geçip Vinçle resmen imdadımıza yetiştiler ve Engini de beni de battığımız yerden çekip aldılar resmen :)
Sonrasında Ramazan ve Köksal' ın sihirli elleri ile Vitara' nın 4x4 sistemi komple sökülüp takıldı ve sistem yeniden çalışmaya başlayınca o gazla soluğu öyle bir parkurda aldık ki bu sefer Vitara kaldı. Ama Vinç sağolsun kurtardı. Ancak sonrasında Vincin de elektrik sisteminde arıza çıkınca Vinç de devre dışı kaldı :)
En son Batu' nun gazlamasıyla Arda' nın Mitsubishi L200, Vitaranın kaldığı yerden "Bişey olmaz abi L200' de 8 tane kilit var biz her türlü zorlanmadan çıkarız" sözleri son sözleri oldu malesef :D:D Ve sonunda L200 ü de batırdık :hehe:
Neyse ki Sorento + Range Rover ile ikili şekilde ekip çalışması ile L200' ü de akşam karanlığında çekip çıkarttık :)
Tam macera dolu harika bir Offroad organizasyonu oldu. Gelen ve emek veren herkese teşekkürler sevgiler saygılar. v
Sonu yorucuda olsa çok güzel bir gündü Başta bizleri biraraya getirdiği için Bora abiye, beni arabasında misafir eden güne heyacan ve zevk katan Arda abiye, günün kahramanı Ramazan abiye, telsizdeki müzik yayını ve suzukinin 4 çeker düzelmesi sonrası telsizden heyacan fıştıran Köksal abiye, çekilen videolar için murat abiye, arabasını hiç çizilmeyen orta ve arka kilitsiz engin abiye ve cahit kardeşim ve arkadaşlarına teşekkür ederim
Ayrıca 20'' 40 lastikle offroad yaparak tarihe geçti arda abi Sonunda lastik janttan çıkmasa iyi idi He birde o rampayı Sorento ve Rover takılmadan çıkarlardı Merkezi kilitleriyle:)
11-12-2011, 21:45
BoraRS
Videolar gözüküyor mu gençler :)
11-12-2011, 21:51
sword
BUnlarda benım cepten videolar katılan herkese cok tesekkurler ...:)
11-12-2011, 21:51
BthnKrkt
Alıntı:
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı
Videolar gözüküyor mu gençler :)
hayır abi görünmüyor
11-12-2011, 21:54
Mr.K
maşallah asırı zevklıymıs harbıden.Son vıdeoda tırmanınca tam dedımkı tam fotoluk yermıs zaten sonuc oyle oldu ızlemesı keyıflıydı.Iyıeglenceler :)
11-12-2011, 22:12
Redbull
Arkadaşlar bu güzel organizasyona katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler herkesin tek, tek ismini yazamıyorum o yüzden topluca teşekkürler.
Çok eylenceli ve heycanlı bir gün oldu ve şu varki TT ekibi olarak gittikçe çıtayı yükseltiyoruz.
11-12-2011, 22:17
kickboxer
arayı soğutmadan arabanın işlerini bitirip hemen katılıyorum aranıza:D
11-12-2011, 22:21
yan53
bende kendi adıma herkese tesekkur edıyorum guzel bır gundu ..keske 4 çeker en basta bozulmasydıda cok zorlanmasaydık ama 2 cekerle harıkalar yaratan pılotumuz ramazan beye copılotu olarak tesekkur ederım..son yokustan cıkarken ay kılıt olsaydı dedım ...dedım ama l200 u gorunce bı dusundum :) haftasonuna kadar vinci tam yaptırayım..4 çekeride saglıklı hale getirim hiç biyerde kalmayız valla bakarsınız kilitde taktırır bakalım hayırlısı.sonra ebes..... kne cıkarız :)
11-12-2011, 22:22
VA_VTİ
Herkezin 4x4 une saglikeylenceli ve cok yorucu guzel bir gun gecirdik. Bu arada saydim 5 sefer lastik sokup takmisim toplamda 30 adet de bijon gevsetip slkmlslm
11-12-2011, 22:23
BlackEmperor
güzel eğlenmişsiniz anlaşılan :) snooker takıp derelerede girersiniz yakında
11-12-2011, 22:24
BoraRS
Walla beyler Vitara gelmezse ağır offroad şartlarına sokamayız yavruları :) Ama Vitara Vinciyle gelirse o zaman kimse bizi tutamaz :D Tıpkı bugünkü gibi :D Ekibin gaz oranı haddinden fazlaydı bugün :D Herkes en ağır şartlara önce kendi aracını sokmak için resmen can attı :) Ortaya da çok çok keyifli görüntüler çıktı :)
Ama bir dahaki sefere çalı ağaç türü yerlere girmeyelim. Resmen arabaları harita gibi yapmışız. Umarım pasta cila ile biraz da olsa kapatabiliriz. Bundan sonra direk çamur kar olan parkurlara ağırlık verelim. Çalı çırpı bizi bozar :)
11-12-2011, 22:33
Low-Rider
yine çok keyifli görüntüler:)
sorento acaip şaşırttı beni iyiymiş arazi performansı.
range rover'da lastik var mı?
11-12-2011, 22:42
Redbull
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
At lastik var
11-12-2011, 22:43
yan53
Alıntı:
Redbull Nickli Üyeden Alıntı
Mt lastik var
abı yanlıs oldu sanırım AT var MT olsa fena olur :)
11-12-2011, 22:43
BoraRS
Alıntı:
Redbull Nickli Üyeden Alıntı
Mt lastik var
Kanka senin lastikler AT. MT değil.
11-12-2011, 22:44
BoraRS
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Ben de Sorento' dan bu kadarını beklemiyordum. Hele hele Santa Fe' den sonra baya farketti. Özellikle Low seçeneğinin olması baya işe yaradı. Lastikler de AT-R olunca Range Rover, Discovery, Vitara, L200 gibi diğer safkan arazi araçlarımızın peşinden gidebildik :)
11-12-2011, 22:51
brutal
Bu araçlarla buralardan geçilirmi yahu :) Bora kaptan Ankaraya uzun gelde ben yaşatayım sana asıl offroad keyfini :D
11-12-2011, 22:55
darkmann
o değilde 3 yıldır bindiğimiz sorentoda böyle cevherler olduğunu yeni yeni öğreniyorum abi şilede kumsala girmiştim delikanlılık yapıp batırmıştım çıkarana kadarda baya uğraşmıştım ogün bugündür sorentodan korkuyodum :)