-
4 yerden kol çıkardık sizce bu kullanıcı hatası mı ???
-
bunedir yahu geçmiş olsun :S tek kalan bir piston kafası sanırım :S
-
abi hayırdır kımın arabası bu ?
-
Alıntı:
samet54 Nickli Üyeden Alıntı
abi hayırdır kımın arabası bu ?
aycanın samet
-
servis herşeye kullanıcı hatası diyor üzerine gidin bence
-
Alıntı:
Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı
aycanın samet
yapma yaaa tühhh :( kötü benzin olabilir mi abii ....
-
kullanıcı hatası bile olsa garanti kapsamında yapmaları lazım 20000 km araç sonuçta bizim öle ducato vardı yolda bütün yağı boşalttı garantiden serviste sıfır motor yapılmıştı bence biraz baskı yapın servise
-
Alıntı:
samet54 Nickli Üyeden Alıntı
yapma yaaa tühhh :( kötü benzin olabilir mi abii ....
shell samet daha hiç başka yerden benzin alınmamış
-
Çok çok geçmiş olsun.Kendi malım gibi üzüldüm gerçekten.Umarım garanti işini çözersiniz. :(
-
Garanti kapsamında Trigeri kopan bir arkadaşımla görüştük geçen
Direk komple motor ıvır zıvır sıfırlamışlar
-
çok yüksek devirde olmuşa benziyor... lpg varmı araçta? yıl olarak ne durumda garanti?
-
Alıntı:
Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı
shell samet daha hiç başka yerden benzin alınmamış
vay anasını adamın şansına bak yaa cok üzüldüm geçmiş olsun abi bunun komple motoru bi araba parasıdır... çökün servise abi versın aycan abi mahkemeye .
-
Alıntı:
brutal Nickli Üyeden Alıntı
çok yüksek devirde olmuşa benziyor... lpg varmı araçta? yıl olarak ne durumda garanti?
lpg var ama olay anında araç lpg diil..5 yıl garantisi araç daha 1 yaşında
-
nabarken nasıl oldu bu durum onu öğrenebilirmiyiz örn: araç düşük km'de iken garanti kapsamında turbo yerse bayır yukarıydı düşük devirde kullanmışsınız vs gibi bir sürü saçmalıkla karşılaşılıyor başına gelen arkadaşlarım var üzerine giden garantiden hallediyor ama kullanıcılık bir durumsa bilmiyorum geçmiş olsun umarım çözülür sorununuz
-
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Garanti kapsamında Trigeri kopan bir arkadaşımla görüştük geçen
Direk komple motor ıvır zıvır sıfırlamışlar
usta kullanıcı hatası diyor onun için cok şans yok sanırım
-
Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten..Araç ne merak ettim? Yüksek devirde 3 yerine 1 e mi atıldı 5 yerine 3 e mi girdi 1. 3 ve 4. silindir yok olmuş resmen :(
-
Alıntı:
1lker Nickli Üyeden Alıntı
nabarken nasıl oldu bu durum onu öğrenebilirmiyiz örn: araç düşük km'de iken garanti kapsamında turbo yerse bayır yukarıydı düşük devirde kullanmışsınız vs gibi bir sürü saçmalıkla karşılaşılıyor başına gelen arkadaşlarım var üzerine giden garantiden hallediyor ama kullanıcılık bir durumsa bilmiyorum geçmiş olsun umarım çözülür sorununuz
20 km kadar hızlı kullanılmış arac okadar.sonrasında 140 kmlerde 4 e cekilince böyle bi tablo oluştu bizde anlam veremiyoruz
-
o kullanıcı hatası olamaz bence üzerine git kanka
-
bastırılırsa olur bence geçmiş olsun..