Arkadaslar avcilarda arkadasimin is yerinde sedefli beyaz boyali 4 adet 206 rc jantlarim ve lastiklerim calinmistir napsak bilemedim konu acip paylasmak istedim kapali yerde duran malzemelerdi ama gitti
Printable View
Arkadaslar avcilarda arkadasimin is yerinde sedefli beyaz boyali 4 adet 206 rc jantlarim ve lastiklerim calinmistir napsak bilemedim konu acip paylasmak istedim kapali yerde duran malzemelerdi ama gitti
nasıl olur ya :S nasıl çalınmış
geçmiş olsun kardeş inş bulunur
Ya sorma eser kapali yer guvenlikte var guya ama onunda fis oldugunu herkez gordu bu durumda
arkadaşının iş yeri yol geçen hanı gibi bir yermi nasıl 1 takım jant çalınır :S telefon değil laptop değil kimse görmemişmi :S var bu işte bir iş
4 tane jant-lastiğin güvenliğin gözüne takılmadan çıkması garibime gitti.Geçmiş olsun.
Guvenlik gormeden cikmasi garip Bide arabayla calinmis guvenlik yasli bi herif belkide gordu bisey diyemedi ama yazik oldu :(
sahibindeni takip et çalan kisi ordan satabilir gecmis olsun
Geçmiş olsun ya üzücü :(
emre cok geçmiş olsn arkadşım. üzüldüm :(
Peess!!!! Geçmiş olsun kardeşim.
Emre kardesim gecmis olsun :( aq bebeleri napcaklarini sasirmislar
Aklimizda olsun sahibinden de felan denk gelirse dicem ama onlar el altindan satar oc lari
Aklımızda olsun
Bu aralar herkezte bir bela var Emre
Kimlen konuşuyorsam bıçaklanan mı takla atan mı adama vuran mı hırsızlık olan mı ne yapmak lazım gerçekten kötü bir dönemdeyiz
Emrecim, geçmiş olsun...
alla alla bende evelki gün esenyurttan avcılara giden mavi bi rc gördüm jantları beyazdı :S