Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı
5. viteste 5000devirde basinc kaclarda oluyor?
Evo standarttan fazla benzin ve yuksek avans haritalariyla fabrikadan cikan bir arac, standart evo bile vuruntu yapiyor azda olsa, tahminen su an sizin vuruntu seviyesi artik yazilim yoluyla mudahale edilmesi gereken bir yerdedir.
Mudahale edilmese ne olur? arac vuruntu yaptikca avansi kisip benzini acar,bunu yapabilmesi icin beyinde iki farkli harita vardir. Biri high ign ve fuel, digeri low ign ve fuel. Beyin bu iki harita arasinda interpolation yontemi ile gecis yapar.
Misalen, 5000devirde 5.viteste high ignition haritasinda diyelim 20 avans yaziyordur, ayni hucrenin low ign haritasinda yazan diyelim 10dur. Beyin vuruntu okudukca sizin avansinizi 20'den 10'a dogru ceker. Ayni seyin tersi benzin icin gecerli, vuruntu okudukca benzin artar.
Yani kisaca yaptigini modifikasyonlardan verim almak icin mutlaka yazilima mudahale edilmesi gerekir. Bezin hava karisiminizin ve avans haritalarinin duzenlenmesi ile aracinizin cekisinde ciddi fark olusacaktir. (hazir ellemisken biraz daha basinc acilip daha da guzel sonuclar elde edebilirsiniz)
Sadece yazilim destegi ile 1.1 continous barda sadece filtre ve egzoz ile dyno'da 380beygir almistim, daha sonra wastegate'in civatasini sikip 1.3 continous'a yukseltip tahminen ~400den biraz fazla guc almistim. Daha sonra evc ve 1000cc enjenktorlerle birlikte ~1.55-1.6bar basincla tahmini ~430 beygir filan almistim.
Bu gucler icin evo 9'a cok hafif modifiyeler yapmak yeterli. Yeter ki yazilim saglam olsun.