http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=472
habere göre 308 in yeni verdiyonunun adı 308 1.6 VTI olacakmış :)
120 hp 160 nm torka sahip olacakmış devamı haberde yazıyor :)
sevmem fransızları :)
Printable View
http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=472
habere göre 308 in yeni verdiyonunun adı 308 1.6 VTI olacakmış :)
120 hp 160 nm torka sahip olacakmış devamı haberde yazıyor :)
sevmem fransızları :)
anca ismini yazarlar :)
aha kolpa fiteng
sen nesin :p:D
Arabam com çok hata yapıyor isim konusundada hata yapmış olabilir.Öyle değilse eğer yuh peugeot a motorun içine vtec falan yazmasalar bare ahaha:rolleyes:
hata degil aynen koymuslar bu ismi
arabam.com un hatası değil,yeni modelin ismi VTI bildiğimiz:) 308'in kataloğunda da yazıyor zaten.
orda yazanlaraa göre artık peugeot da vtec açacak
ben bu duruma fransız kalırım :D
fransızlarda vtec açaaçak diyorlardı bu muymuş :D
bu motor türkiyeye gelmeyecek galiba..öyle biliyorum bi yerde okumuştum..
3 4 farklı motor var bi kaç tanesi türkiyeye gelmiyor ama hangisi tam emin değilim..
gelirse artık honda vti + pug vti denemeleri olur :D
pejo da vtec açacak.. hahhaa :D
aynen öskür'cüm...
Bu arada kolpalığın bu kadarı... Hadi ismi çaldın bari motor da performanslı bişi olsa... Bırak kolpayı resmen abecilik olmuş... "Honda'nın VTI'ı varsa bizim de var... Vaka bizimki o kadar hızlı gitmiyor ama ossun VTI VTI'dır..." hesabı euheuhueheu :D :D
zaten pugcular takıolardı puglara honda motoru şimdi fabrika başladı bu işe:D:D:D
isim hakkını öylece alabilirmi honda bişey diyemezmi buna ?
Honda-Peugeot zaten isim hakkı konusunda görüşmüştür zaten önceden... Sonuçta VTI, GTI-GT gibi genel bir tanım değil, yanlış bilmiyorsam sadece Honda kullandı bu ismi... Bunlar zaten formalite işler, formaliteyi geçelim işlevselliğe gelelim... :D
--- a dönmüş burası...GTi ismini de PUG VW den sonra kullandı....Allahtan TDi isminin hakkını aldı da VW öle onu kuratardı. GTi adı taşıyan japon arabaları da var :) Kısaltma yapması gerekmiş yapmış. Turbo yu da ilk kullanan firmadan çalındığını farzedersek bu muhabbet dönence gibi bişi olur :)
Bütün firmların ileri teknolojoleri var.
tabi canım honda gibi olamaz işlevsellik konusunda