-
Forester neden basılmaz ? (Tüplü Jip)
-
Masallah kankamin aracina,iyi bilirim heryere tirmanir :) sasmazda kaldirimdan gecti kendisi benim aracla...masallah kardesim kazasi belasiz
-
Aynen birakin jeep ruhu devam etsin boylede guzel :) masallah
-
Cumartesi civic in üstünden uçarken fenaydı :D adam sanırım iskenderin egzosu görmüştür :D
-
6. fotoda emreyle(ürekkep balığı) konuşuyorum :D:D:D:D
-
Alıntı:
BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı
Cumartesi civic in üstünden uçarken fenaydı :D adam sanırım iskenderin egzosu görmüştür :D
puahahahahahah :D çok iyiydi ama german style ^^ :icon_tup:
-
Alıntı:
BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı
azahushdua :D
o aracın sahibi buraları takip ediyormu acep???
geçen cumartesi batı ataşehir marmaris büfeye giderkenki köprüden sonraki rampada bi vti'ın üstünden 4 teker uçtuk... sahibi buradamı o vti'ın? :D:D:D:D:D
-
hayret bu sefer parklara dalmamış :D maşallah kankam zaten güzeldi jantlarla dahada güzel oldu :)
-
carbonfiberlerimde can yakar :cool: :D:D
el emeği göz nuru ;)
-
Alıntı:
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı
6. fotoda emreyle(ürekkep balığı) konuşuyorum :D:D:D:D
o zaman coming soon bilader :D
http://b1204.hizliresim.com/w/b/48qdb.jpg
-
Alıntı:
drummer582 Nickli Üyeden Alıntı
Masallah kankamin aracina,iyi bilirim heryere tirmanir :) sasmazda kaldirimdan gecti kendisi benim aracla...masallah kardesim kazasi belasiz
knka o aracı hiç kaldırımdan atlamadan bize sattığını söyleme sakın :D:D:D:D:D
-
Alıntı:
1lker Nickli Üyeden Alıntı
sol dikiz aynadan tipi kess :D:D:D
-
Güzel diri duruyor maşallah
-
Alıntı:
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı
sol dikiz aynadan tipi kess :D:D:D
az daha geç kalsaydık onuda göremicektik kömürlü tren maşallah :D
-
Panpa maşallahın var her zamanki gibi ama biz senin karlı videolarını daha çok seviyoruz :)
-
Alıntı:
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı
Panpa maşallahın var her zamanki gibi ama biz senin karlı videolarını daha çok seviyoruz :)
hadiyin forumcak kar duasına çıkalım ozamn :D:D:D:D
sağol knka :)
-
dağları deldimm tek başımaa çölleri aştımmm bir tek ben herkesi yendimmm falan bi şarkı vardı o geldi aklıma birden :D
maşallah subiye.. bu arada şu üstünden uçulan vti konusunun detaylarını alsak :D
-
Alıntı:
meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı
dağları deldimm tek başımaa çölleri aştımmm bir tek ben herkesi yendimmm falan bi şarkı vardı o geldi aklıma birden :D
maşallah subiye.. bu arada şu üstünden uçulan vti konusunun detaylarını alsak :D
ilker bunu sana havale ediyorum... herşeyin bir toz bulutuyle başladığı o hikayeyi anlatsana :D:D:D:D
-
ben bu foto gununu kacırdım ya dahada bısey demem kendıme :D :D :D