-
ford focus 35 au 6182 izmirrr ;)
-
-
resimler link olarak cıktı direk resım olarak cıkması gerekıyordu sanırım yanlış birsey yaptım
-
saol arkadasım teşekkürler :)
-
tek kapılardan olsaymış daha mükemmel dururmuş araba maşallahı var aracının ;)
-
-
Resimlerin başına [img]
Resimlerin sonuna [/img] koyarsan direk gözükürler.
Maşallah jantlar araba çok güzel..
-
tek kapının indisi bindisi benı cok sıkıyor birde aileyle biniyorum o yüzden 4 kapı daha iş görüyor benım ıcın tabıkı tek kapının havası başka hepimize kazasız belasız :)
-
jantlar zımba gibi olmus :)
onden arkadan foto yokmu
-
alt plastik etekleri boyatman iyi olmuş. far ve stop lazım ama :) gerisi çok güzel maşallah.
-
miami dedigını yapmaya calıstım beceremedım yapabılcek varsa yaparsa sevınırım :) alt eklerıde cıtalırıda boyattım görüntüde cok fark etti led stop alıcam angel takmıycam far karartma yapamyı düşünüyorum daha iyi oluyor bana göre önden arkadan resımde koyucam birazdan cıkmamıs onlar :)
-
-
Masallah cok guzel durmus jantlar,gercekten guzel secim..
-
schumı cok teşekkür ederim resımler için saol :) jantlarda kendı seçimim piyasada cok az var az sayıda üretilen bir jant kendımde izmirde jant lastık üzerine calısıyorum şirket ismi vermıycem reklam olmasın diye :)
-
Masallah kazasız belasız :)
-
maşallah jantlar bence daha iyi bi seçim de olabilirmiş ama yine de çok güzel (bende 5kollu jant takıntısı war da :o)
-
kazasız belasız msutafa...
-
eyv madı saolasın ;) alper valla benımde kafamda cok jant seçimi var ama ford a olan jant modelleri o kdr az ki ofsetden kaynaklı cok sorun oluyor helekı benım araç gibi basık oldumu sürtcehı için jant bulmk cok zor ben jantcı olmama rahmen 3 hafta boyunca jant aradım istanbul ankara izmirde aracıma 35 ofset olarak tam ölçüde 3 jant vardı bende bunu seçtim bu zorluu anca fordu olan anlar :)
-
mustafa canlı görmedım ama gusel makıneye benzıo.. noldu cooper işi duruo dımı makıne:)