astra 1.3 debriyaj problemi?
herkese selamlar.aracımın debriyaj kavramasıyla ilgili problemi var herşey 3 hafta önce sıkışık bir otoparktan geri geri çıkmaya çalışırken oldu sanırım.otopark içerisinde trafik sıkışınca meğilli bir yolda bir kaç dakika debriyaj gaz kombinasyonunda geri viteste bekledim bu sırada klima açıktı araba baya zorlandı sanırım bi süre sonra yanık kokusuyla beraber kaputtan duman yükselmeye başladı o dakikadan sonrada debriyajın kavraması değişti pedal acayip yumuşadı ve kalkış sırasında hantallaşmalar başladı en son geçen gün yokuş bir yolda aracı vitese takıp park ettim ve el frenini çekmedim araba kaymaya başladı.o günden beri aklıma debriyaj baskı balatasının bitmiş olucağı geliyor başkada bişey olduğunu sanmıyorum birde sizlere sorayım dedim.araç 150bine yakın kmde baskı balata volan rulman hepsi geçen sene değişmişti serviste.şimdi böyle bir olaydan dolayı baskı balatam bitmiş olabilirmi.olay sırasında meydana gelen yanık kokusuda bir kaçgün araçtan çıkmamıştı sizce sorun nedir arkadaşlar?