Tüvtürk gecikme bedellerine son mu verdi ?
2009-2012 sorgulama yapıyorum 148,68 tl çıkartıyor.Sanırım sitede sorun var yada gecikme cezasına son verdiler.(Keşke olsa öyle birşey:) )
Printable View
Tüvtürk gecikme bedellerine son mu verdi ?
2009-2012 sorgulama yapıyorum 148,68 tl çıkartıyor.Sanırım sitede sorun var yada gecikme cezasına son verdiler.(Keşke olsa öyle birşey:) )
umarım son vermiştir :D
kardeşim o muayene ücreti altındaki faiz :D muayane ucreti 148,68 tl görünüyor altında gecikme faizi 600 tl görünüyo :D
ben 2005 ten hesapladım :D seninkinden bişi görünmüyor :D şaka mı bu :D
Ben tam 15 ay muayenesiz gezdim ve 15 ay gecikme cezası olarak 108 tl ödedim
Muayene masrafları gecikme bedellerinden yüksek olduğu için genelde "yakalanana kadar gerek yok" mantığı çok mantıklı :)
bizim 4 gün geçmişti herhangi bir ücret almadılar.
gecikme faizi 3 misline gelip durmuyormu..
trafikde yakalanmak daha kötü eskisi gibi değilki :) direk men ediyorlar bu sefer muayenesi trafiği osu busu uğraşıp duruyorsun.
o bedel bakanlığın kasasına gidiyor, alınmasa keşke diyeceğim de kimse vaktinde gelmez bu sefer :D
dün 7 mayıs - 26 temmuz için 22 lira ödedik
Abi gecikme bedellerinin kaldırıldığını sanmıyorum, yerinde olsam yakalanana kadar öyle devam ederdim.
şimdi baktım problemli 0.00 tl diyor, kalktı mı yoksa 1 gün işe gitmedik :D
birde randevu alır gibi sorgulayın o kısımda çalışıyor şuan
gecikme faizi kalksa zaten muayenenin anlamı kalmaz her kez kafasına göre muayeneye sokar :)
aylık 7 lira diye biliyorum
geçende randevu alırken gecikme faizi 160 lira gözüktü istasyona gittim 20 lira tuttu
gecen hafta fiestaya yaptirdim ben 2006dan beri yapilmamis. muayene ucreti dahil 684 lira odedim.
Aylik 8 tl bir gun de gecse tum ay hesaplaniyor
hala belirli bir faiz aliniyor 200 lira gibi bir rakam tuttu gecen aylarda vti imizin gecmesi :)
Demek ki asıl ücret muayenede çıkacak.Bakalım ne olacak.
ben 1 ay geçirdim muayneyi kağıtta geç bedeli 6.70 tl olarak alınmış.