ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun abi,
Bende 2003 yılında gece yatarken birden nefesim daralmaya başladı,ilk başta ne olduğunu anlamamıştım.
Sabah olduğunda annem'e söyledim hemen hastaneye gittik.Kan tahlili,akciğer filmi çektirdim,herşey normal çıktı.Sırt üstü düştün mü diye sordu hayır dedim.
Neyse başka hastaneye gittim.Akciğer filmi,kan tahlili,solunum yolu testine girdim.Sonucunda bronşit teşhisi koydular ve 1 ay kullanmam için 4 ayrı ilaç verdiler,kullandım ama halen değişen bişey yok.Kontrole gittim tekrar aynı testleri yaptırdım ve bu seferde psikolojik olduğunu,üzüntüden,sıkıntıdan olabileceğini söylediler.Neyse dedim ve ayrıldım ordan.
O gün bugündür nefes darlığı ile yaşamaya alıştım ve halen de sorunum devam ediyor.
Burnumda kemik eğriliği var,nefes alamıyorum belki sorunum büyük ihtimalle ondandır.Ameliyat şart diyorlar ama tampondan korktuğum için gidemiyorum olmaya.
Yani abi üzüldüğün kafana taktığın herhangi bir durum varsa bundan da olabilir.Bu dediğim testleri mutlaka yaptır normal çıkar ise psikolog yardımı al.
Son olarak,Sürekli derin nefes alma ihtiyacım oluyor ama bazen alamıyorum hele ki grip olmadan 2-3 gün önce geniz akıntım oluyor ve bronşlar dolduğu için nefes darlığım iyice artıyor,bu da bende aşırı bir stres ve sinir yaratıyor.Bir de şöyle bir durumum var uykumu alamadığım ve hiç uyumadığım zaman inanılmaz derece daralıyorum.Allah'ım al canımı diyorum.Allah kimsenin başına vermesin.