- Ekip otosu hakkında Şikayet
- Beyler, bi şikayet muabbetim var. Polisi Polise:) bildirdim ama baska bir formul nasıl yapabilirim acaba. yardım edebilicek varmı.
Sabah şirketten cıktım, eve dogru geliyorum. Tekstilkenti gectikten sonra zınk diye önume bi polis arabası atladı böyle makaslar felan. Bende yanına yanasıp actım camı dedim sen ne işsin felan dedim atıyodun beni yoldan dısarı basladılar ordan bagırmaya sen nediosun lan işte cekkenara bilmem ne. Yanımda. şirketten 2 tanede bayan var, şeytan dedi dur bakalım ne olucak felan diye ama, kızlar panik yaptı durma felan filan muahbbetine devam ettik. ilerdeki sapakta beni bidaha sıkıstırıp en sagdan ensola makası koydugu gibi temden kadıkoye dogru devam etti. Ekip otosunun numarasını aldım. hemen 155 i arayıp durumu aynı bu sekilde bildirdim. Şikayetci oldugumu gerekenin yapılmasını istediğimi söyledim.
Ortada hem kazaya sebebiyet. hemde, Agro kelimeler kullanmaları var, sahitlerimde var. ben bunlara nasıl bir formul uygulayabilirim. Nasıl bi duzen izleyebilirim.
Bunlar bugun bana yaptıysa yarın aileleri ile seyehat eden insanların hayatını tehlikeye atıcak hareketler yapıcak. Babasının arabası gibi kullanıp. sanki sokaktaymıs gibi atar gider yapmaları Neyse. Yardımlarınızı bekliyorum.