Kendisini telefonda konferansa alip japonya ile konusturmamiz lazim acildir 30 dakikam var :) bilen varsa ses versin lutfen :D
Printable View
Kendisini telefonda konferansa alip japonya ile konusturmamiz lazim acildir 30 dakikam var :) bilen varsa ses versin lutfen :D
işin kötüsü japonların konuştuğu ingilizce de pek anlaşılmıyor, geçen gün biri bakkala bişeyler soruyordu, pipet sorduğunu anlayana kadar canım çıktı
Durum vahim galiba buğracım..
Forumda o kadar japoncu var bi japonca bilen bulunmaması can sıkıcı :D
Türkçe - Japonca mı? İngilizce - Japonca mı lazım?
Zor yerden sordun buğra :(
başlığı okuyabiliyorum ama sen yazılanı yorumlamaktan uzaksın galiba
japonca konuşacak kimseyi bulamayınca mecbur en global dil olan ingilizce konuşulur *****
son hal çare iş oraya gelirse adamların aksanı da anlaşılmıyor diyerek fikrimi belirttim de niye bu kadar atarlandın onu anlamadım?
arigandora.... horiyandaramaz... komutanım tarzanca japonca iş görmezmi :D
Tsumetai mizuwonomu (bir bardak soğuk su iç :D )
Google translate'i aç, adam konuşsun siz dinleyin, google size çevirsin, yanlız tane tane ve bağırarak konuşsun ki zaten denyolar bağırmadan konuşamıyor :D . Sonra siz google'a yazın (altta nasılsa nasıl söylemen gerektiği çıkıyor ) adama söyleyin. :D:D
İngiizcede bizde sorun yok ama adamlarda ingilizce yok :D o nedenle japonca olarak konusabilecek bizim solediklerimizi ona onun solediklerini bize cevirmesi lazim neyazikki
karın ağrısına gel :D
kabustan uyanınca görüşelim (:
japonca bileydim çok fena bir danışmanlık ücretiyle dahil olurdum o konferansa:D
Ücret ne kadar :D
kanka hakan gunduz var hondam.comda feln vardı belkı hatırlarsın kensızı japon sayılır:) ama telı yok bende https://www.facebook.com/hakangunduz34