Kendisini telefonda konferansa alip japonya ile konusturmamiz lazim acildir 30 dakikam varbilen varsa ses versin lutfen
![]()
Kendisini telefonda konferansa alip japonya ile konusturmamiz lazim acildir 30 dakikam varbilen varsa ses versin lutfen
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
işin kötüsü japonların konuştuğu ingilizce de pek anlaşılmıyor, geçen gün biri bakkala bişeyler soruyordu, pipet sorduğunu anlayana kadar canım çıktı
Forumda o kadar japoncu var bi japonca bilen bulunmaması can sıkıcı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
başlığı okuyabiliyorum ama sen yazılanı yorumlamaktan uzaksın galiba
japonca konuşacak kimseyi bulamayınca mecbur en global dil olan ingilizce konuşulur *****
son hal çare iş oraya gelirse adamların aksanı da anlaşılmıyor diyerek fikrimi belirttim de niye bu kadar atarlandın onu anlamadım?
arigandora.... horiyandaramaz... komutanım tarzanca japonca iş görmezmi![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Tsumetai mizuwonomu (bir bardak soğuk su iç)
Google translate'i aç, adam konuşsun siz dinleyin, google size çevirsin, yanlız tane tane ve bağırarak konuşsun ki zaten denyolar bağırmadan konuşamıyor. Sonra siz google'a yazın (altta nasılsa nasıl söylemen gerektiği çıkıyor ) adama söyleyin.
![]()
İngiizcede bizde sorun yok ama adamlarda ingilizce yoko nedenle japonca olarak konusabilecek bizim solediklerimizi ona onun solediklerini bize cevirmesi lazim neyazikki
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
kanka hakan gunduz var hondam.comda feln vardı belkı hatırlarsın kensızı japon sayılırama telı yok bende https://www.facebook.com/hakangunduz34
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)