Lada VAZ hakkında bilgi - Biraz acıklı olabilir
Öncelikle merhabalar abilerim, kardeşlerim
Ben Serhat 21 yaşındayım öğrenciyim, her techturkey üyesi gibi bende araba heveslisi olup; yıllardır aile tarafından söz verilip ***** borçlar yüzünden bir türlü araba sahibi olamayan bir gencim :) Borç hikayesini anlatıp burda isyana bağlamak istemiyorum, öyle saçma nedenlerden; kefil muhabbetlerinden yıllardır belli bir miktar borç ödemekteyiz.
Sonunda artık depresyona girdim dk başı ***** siteden bi o arabaya bi bu arabaya bakıp hayal kuruyorum :( En son ailemde bunun farkına vardı başta annem olmak üzere.
Öğrenci harclığımla kuzeniminde yardımlarıyla 5-6 ayda bir miktar para biriktirip üstüne evdekilerinde maddi desteğini ardıma alarak birşeyler yapmak istiyorum. Maksimum toparlayabileceğim para 2000 2500 tl gibi bi rakam olur, bellide olmaz :)
Bu fiyat aralığında aklıma yatan tek araç Lada VAZ oluyor.
Sizlerden, daha önce kullananlardan bilgi almak istiyorum ?
Nasıldır, beni üzermi, ***** Trabzonda yok :) İl dışından buraya gelirmi sıkıntı yaratırmı alınırmı alınmazmı.... Bahsettiğim fiyat aralığında bulabilirmiyim bilenlerden edenlerden daha önce alıp zevk yapanlardan yardımınızı, beni bilgilendirmenizi istiyorum
Uzun uzun yazıp sizi sıktıysam kusura bakmayın.