Hocam ben de size düşündüklerimi söyleyeyim.Ben de öğrenciyim.Aynı sizin düşündüğünüz şeyi düşünüyorum.Gözümün önünde 1000 liraya Anadol sattılar.Bazen böyle olaylar denk geliyor.Ben de aynen sizin gibi araç almak istiyorum.Bu tarz bir araç alırsan elinden tornavida,pense,yedek parçanı eksik etmeyeceksin.Ancak aldığın haz sana her şeyi unutturur benden söylemesi.Lada'nın eski modelleri çok daha hoşuma gider vaziyette.Hele birazdan koyacağım videodaki gibi bir Lada yaparsan çok da güzel olur.Yedek parça olarak Tofaş parçaları uyabilir diye düşünüyorum.Sadece kaporta üzebilir biraz.Onu da artık zevkine göre değiştirirsin.Yalnız şöyle bir gerçek var.Çılgınlık güzel hoş.Ama bu araç bir motor isterse,bir kazaya karışırsan,veya aracın büyük bakımlara ihtiyacı varsa seni çok üzer söylemedi deme.Ben de biraz biriktirdim.Eğer kafama göre bir araç bulabilirsem fotoğraf makinemi satıp aracı almayı düşünüyorum.Tatillerde uğraşırım.İstediğim tarz araçlar her geçen gün tükeniyor.Tükenmeden bir tane bulup garaja atmak istiyorum.Bu da video.
OnlyDropped Summer - YouTube