Arkadaşlar geçenler denediğimiz yarışın videoları elime geçti. ben sırasıyla youtube a yüklemesini yaptım. Biz kaan kardeşimle Aramızda sorunu hallettik camurluk boyu öndeyim dedik kapandı konumuz aramızda. Sizler içinde videoları atıyorum. Kaan kardeşimin rüzgar yaptılar demesi üzerine 2 yarıştan sonra tekrar çıktık ve son yarışımızda alttaki ilk video dur. ben camurluk boyu kadar geçtim. Bana gelen bendeki Tüm Videolar aşağıda.
Gececen bir foto https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...00799526_o.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...71712891_o.jpg
Yorumlarımıza da lütfen dikkat edelim benim arkadaşlarım kaanın arkadaşları ve tarafsız arkadaşlar. Tekrar yarış muhabbeti sorun olmasın
Zalım ies : ecu,egzantrik,kısa,sohc kapak
Gg vti : filtre egzos düz boru'ymus. bildigim bunlar
Bu video camurluk farkı olan.
benim arabadan çekilen videodur.
Bu video Toplanma yerine dönüşümüzdeki videodur. Arkadan çekimini aşağıda ekleyeceğim
buda benim arabadan.
İlk Gazladığımız video kaan kardeşim burada rüzgar yapıldığını söyledi isteği üzerine tekrar denendi.
soldaki benim burada ies.
Buda 2. Video nun arkadan çekilmiş hali. İlk konusmalar için özür diliyorum. Kaana söylenmiş bir söz yok orada farklı kişiler için konusulmus.
Sağdaki benim. ies
Tekrar söylüyorum Biz aramızda problemimizi çözdük. Lütfen yorumlara dikkat edelim. Çünkü birden alevlenebiliyor ortalık. Bizde Dostluk kazandı.
17-10-2012, 18:01
smtkrgz
zalım ies dikkat çekici yürüyor.. 2 aracada maşallah..
17-10-2012, 18:18
SDR_07
Maşşallah araçlara emrah çok güzel yürümüş araban kazasız belasız gazlarsın umarım
17-10-2012, 18:31
MeRtCaN
Emrahcım merak ettım
sohc kapak takınca sıkıstırma ıster ıstemez dusuyor
bıldıgım kadar ılede senın ekzantıklerın derece yuksek
dusuk sıkıstırmada bu kadar guzel peformans almıssın helal vallahı
pıston yoktu dımı senın arabada ?
17-10-2012, 18:32
EmrahERKAN
var mertcan untmusum yazmayi pm2 var. Tsk ederim sagolasin
17-10-2012, 18:35
MeRtCaN
PM2 candır :)
acıkcası bende bırtane hazırlamayı dusunuyorum ies :) ama n/a degıl senın speclerde turbo olacak :)
maşallah tekrardan :)
17-10-2012, 18:38
Alper_
iki araca da maşallah :)
17-10-2012, 18:45
EmrahERKAN
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
PM2 candır :)
acıkcası bende bırtane hazırlamayı dusunuyorum ies :) ama n/a degıl senın speclerde turbo olacak :)
maşallah tekrardan :)
benim speclerde turbo dusunmek bile guzel :) zalim ies unvanini devrederim o zaman sana mertcan :)
17-10-2012, 18:51
bladerk
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
Emrahcım merak ettım
sohc kapak takınca sıkıstırma ıster ıstemez dusuyor
bıldıgım kadar ılede senın ekzantıklerın derece yuksek
dusuk sıkıstırmada bu kadar guzel peformans almıssın helal vallahı
pıston yoktu dımı senın arabada ?
sohc kapak takınca sıkıştırma falan düşmez ies de piston olduğunu herkes biliyo zaten d16y8 kapak takarsa sıkıştırma daha da artar eski kapaklarda düşer
ben bu rüzgar yaptı diğer arabalar kısmına takıldım 'rollingde rüzgar yapıldığından dolayı geriye düşmek' hadi bunu ateistler açıklasın :hahaha:
i es kıvamında ama yakıt pompana bi baktır ilk koyduğun videoda anlık geriye düşüyosun toparlayınca geri ilerlemeye başlıyo diğerleri normal gibi
17-10-2012, 18:54
EmrahERKAN
erkut abi pompaya bi el atcam dedgn gbi. Bi walbro sart oldu bize
17-10-2012, 18:57
tdipower
sipariş verdim Emrah 2 adet walbro geliyor :)
17-10-2012, 18:59
EmrahERKAN
alcaz dmek artk sende getiriyosan :)
17-10-2012, 19:23
Tuncay
Link olmadigi icin videolari izleyemiyorum
17-10-2012, 19:25
Jön Türk
Aman tanrım bu çocuklar yarışçı :D
17-10-2012, 19:26
'K20A2'
maşşallah iki aracada..
17-10-2012, 19:27
EmrahERKAN
osman pampa linkleri koyarmsn izlensin
17-10-2012, 19:40
Jön Türk
Bu video camurluk farkı olan.
benim arabadan çekilen videodur. Zalım İES & GG VTİ (3) - YouTube
Bu video Toplanma yerine dönüşümüzdeki videodur. Arkadan çekimini aşağıda ekleyeceğim
buda benim arabadan. Zalım İES & GG VTİ (2) - YouTube
İlk Gazladığımız video kaan kardeşim burada rüzgar yapıldığını söyledi isteği üzerine tekrar denendi.
soldaki benim burada ies. ZALIM İES & GG VTİ ROLLİNG - YouTube
Buda 2. Video nun arkadan çekilmiş hali. İlk konusmalar için özür diliyorum. Kaana söylenmiş bir söz yok orada farklı kişiler için konusulmus.
Sağdaki benim. ies ZALIM İES & GG VTİ ROLLİNG 2 - YouTube
Tekrar söylüyorum Biz aramızda problemimizi çözdük. Lütfen yorumlara dikkat edelim. Çünkü birden alevlenebiliyor ortalık. Bizde Dostluk kazandı.
17-10-2012, 19:43
kagan-07
maşallah araçlara...video çeken araç hv saxo galiba