Nedendir bilmiyorum uzerimde uzun zamandir bir ugursuzluk var. Motora mars yapmadan yagini suyunu kontrol edecektim. Kaputu bi kaldirdim emme manifoldunun uzerine yumak gibi yatmis fare. Geceyi orda gecirdi bende uyandirdim sanirim, sersem bir sekilde bakiyordu, . Sonra toparlaninca kedi buyuklugunde oldu. His kist dedim, hayvan alta kacti, tekeri falan tekmeledim herhalde cikti gitti dedim.
Sonra bindim marsa bastim araba 1 - 2 saniye calisti rolantide 1500 devir (otomatik cikle - gaz vermedim), hemen durdu; tekrar mars yapmadim. Kaputu acip bi baktim haycancik kulbutor kapaginin dibine kadar sksmis. Iyiki gaz vermedim, zaten ilk calistirmada hep otomatik cikleye birakirim. Fareyi o sekilde gorunce icim szladi. Bezle tutup cekmeye calistim, gelmedi. Trigier kapagini soktum baktim ordanda tam anlamiyla gozle gorulur birseyi yoktu cikariyim. Sonra babam geldi, tuttu cekti ama hala bir kismi iceride kaldi.
Sonra itelim arabayi calistirmadan dedik, 5. vitese taktik ileri ittirdik babam diger parcalarida aldi. Tugler haricinde hersey temizlenmis oldu. Sonra geriye iterek diger tarafinida temizledik kayisin. Babam mars yapabiliriz artik tamam dedi, mars yaptim motor calismadi. Sizce ne olmus olabilir? Sente atlamis olabilir diye dusunuyorum fakat sizce subaplari egmis midir? Cekici cagirdim cektiler goturduler, yok yere saglam parada odedim. Ama insallah buyuk bir is cikmaz diye dua ediyorum, subap egmis olamaz herhalde sonucta marsta yapmadim durdugu gibi, gazda vermedim, kayista kopmadi.
Hayvana mi uzuleyim kendime mi uzuleyim bilemedim arkadas, hayvanin sonu ben oldum.