eleman yağmura rağmen güzel toplamış o açıdan ibret olsun koyayım dedim minide gider altından ummadğın anda :)
Printable View
eleman yağmura rağmen güzel toplamış o açıdan ibret olsun koyayım dedim minide gider altından ummadğın anda :)
Çok iyi toplamış.
topladıktan sonra ki yüzdeki sezercik gülüşüne ne demeli :) güzel toplamış :)
Helal olsun :)
biz bunu tarantinoyla izmit yarışı öncesi yaşamıştık hondayla trafik de :D ılık ılık spec
Aslına bakarsanız büyük işi arabanın kendisi yapmış.
Ağır çekimde dikkatli izleyin, direksiyon sonuna kadar kendisi kontra alıp bittiği yerde kalıyor. Söförün dogru mudahalesi aracın cizgiye oturdugu yerde toplamaya baslaması ve gaz kontrolune hakim olması ..
Aramızda DSC kapalı r53 le viraj bilenler bu durumda zorlanmazdı :)
direksyon sistemi iyimis ne guzel kontra aldı kendisi arkadan iter olsa cok guzel drift arabası olurmus :D bu arada benim dikkatimi ceken adam viraj icine dogru ilk basta cok sert hamle yaptı bence sanki arabanın arkasını koparmak istercesine yada bana oyle geldi :D
Bi link alabilirmiyiz?
Mini altindan cok cabuk cikabiliyo ama yerine cabuk geliyo biraz arabana alisiksan keyif verici :D
iyi toplamış, biraz daha açı alsa dönücekmiş tur yetmediğinden
%99 araçta caster ayarı var. Direksiyona ilk contrayı verdikten sonra direksiyon elinden kaçar gibi oluyor. Kasterin verdiği rahatlıkla süpermarketlerdeki alışveriş arabalarının tekeri gibi ilk hareketi alan direksiyon yolu takip ediyor. Ama Kemal güzel yakalamış. Direksiyonda tur bitmiş. Biraz geç kalsa kontraya yada daha fazla açı olsa yetmiyecekmiş.