Dün gece saat 02:00 den itibaren merakla beklenen TÜRKÇE fm 2013 şuan steam'de
45 $'a satılmaya başlandı..
yaklaşık olarak 2.5gb..
1 dakka sonra indirmem tamamlanıyor transfer tavsiyesi olan varmı :D
Printable View
Dün gece saat 02:00 den itibaren merakla beklenen TÜRKÇE fm 2013 şuan steam'de
45 $'a satılmaya başlandı..
yaklaşık olarak 2.5gb..
1 dakka sonra indirmem tamamlanıyor transfer tavsiyesi olan varmı :D
torrente ne zaman düşer acaba
Türkçe olmasından dolayı deli gibi oynayasım var sabahlara kadar :D ne zaman düşer torrent..
torrente k..ph'de 2 tane var ama cesaret edemiyorum :D birde 10 senedir oynuyorum bu oyunu.Türkçe yapmışlar bu sene.artık orjinal alayım ya bir zahmet! :D
skidrow a düştüğü söyleniyor ama crack cıkmamış :(
benim steame bağlı her korsan aldığım oyunda sorun oldu çözene kadar artık para verme yolunu seçtim ;) en temizi beyler..
ilk resim :D
http://img12.imageshack.us/img12/8682/adszoaq.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Sabahlar olmasın :)
bende skidrow dan indirmeye başladım 2 part kaldı ama crack yok hesapta bu gece çıkıcakmış hayırlısı diyelim :)
cracksiz oyun manifoldsuz arabaya benzer :D
çoook detaylı yapmışlar ama bazı oyuncuları bulamadım misal yaya sanago yada nelson rivas vs..
makrolar oluşturalabiliyor, misal ;
makro adını " saldır " yapıyorsunuz.
topu kanatları oynayıp defansı ilerde kurup ceza sahasına girmeden orta yap gibi 5 - 10 farklı taktiği tek bir makro ile takıma verebiliyorsunuz..
oyuncularla konuşmak çok iyi ama baya pragraf yazmışlar okumak zorundasınız :D
her fm olduğu gibi asıl kilit nokta takımın antranörleri...
en iyilerini edinin oyuncular nasıl gelişiyor ve 18 yaş altında nası topcular cıkıyor izleyin :D
herkese iyi oyunlar :D
sırf destek olmak için oyunu aldım. millet senelerdir her fm (taa fiii tarihinde cm:D) çıkışında Türkçe yama diye aranıp dururlardı. elimize böyle bir fırsat geçmiş, lütfen orjinalini alalım.
benim telefona mesaj geldi aylık 6 lira 12 taksit alabilirsiniz diye. :)
ben hala 12 de takılı kaldım Pc alınca alırım artıkk
CD-Key'i uygun fiyatlara satılıyor aslında alışveriş sitelerinde. Ben de hazırlıklarımı tamamladım ama yarın başlayacağım oyuna. :)
70 liraya arkadaşa aldık geçen , şu oyunların fiyatları makul olsa daha çok satıcak aslında ..
Cm 03-04 ten beri oynardım, 2 senedir ara vermiştim madem türkçe gelmiş hemen oynamalıyım heyecanlandım :)
Çok iyi haber, ben de ne zamandan beri bekliyordum. Gözler kızarana kadar oynamaya devam.:)
çok uykusuz bırakıyo başlamamam lazım :D
vaclav kadlec, sigurasson 2012 de baya iyiydi
hazır face de gitti bari oyuna vereyim kendimi :)