Merhaba arkadaşlar geçen hafta aracımla ışıklarda dururken tırın teki geldi sağ ön tarafıyla benim sol arkama gördüğünüz gibi çarptı.
Neyse kazadır olur tutanak tuttuk tırı kullanan yüzde yüz suçlu devam ettik. Neyse daha sonra aracımı tanıdığım olan bostancı da Mercedes Batı Oto'nun özel bmw servisine bıraktım. Kosiflere sordum öncelikle yoğunluktan dolayı 3 hafta sürer dediler bende bırakmadım aracımı, batı otoya götürdüm.
Eksper geldi baktı etti çamurluk zaten düzelicek onda hemfikiriz ancak şu haldeki tamponu tamir için oto king e yollatmış. Aracımı geçen hafta pazartesi günü bırakmıştım bakın bugün 9. günün sonunda tamir edilip tamponum geldiğinde tampon alacalı bir şekilde olmuş ve kesinlikle oturmuyordu yerine. Daha sonra oto kingten ekip geldi biz alalım tamponu birdaha yapalım eee 4 gün daha o sürer dediler. Benim şalterler attı bağırmaya başladım maltepedeki oto king in müdürü feyzullah yada seyfullah tam hatırlamıyorum onu arayıp ya cumaya biter yada dava açarım dedikten sonra bana borusandan yeni tampon siparişi verdiler. Oda cuma gelicek boyası falan gene pazartesiyi bulucak total 15 gün olacak.
Ben aracımı yarın yamuk tamponumla teslim alıcam tampon gelip boyanıp kuruduktan sonra değiştirmek için gidicem ancak bunun prosedürü nedir? Tamamen eksperin insiyatifine kalmış bir durum mudur bu ? Hadi ben çirkefim diyelim ses çıkarmayanı bu şekilde oyalamaları da normalmidir? Ayrıca benim bunlara birşey yapmam lazım içimde kalır yoksa bi tampon çamurluk 15 günümü yediler!!
http://img571.imageshack.us/img571/8...21024wa000.jpg