-
Kimileri Otomobil demez...
-
Kırmızı kırmızı ciğer gibi MaşAlaah. :p
Güle güle kullanın. :)
-
Maşallah Kuş Serisinden Beklenmeyecek Dirilik :)
-
Maşallah. Basıklık konusunu açalım bence :D bastın mı dadından yinmez bu.
-
Maşallah. Çok diri duruyor. Kazasız belasız :) Bu arada birşey dikkatimi çekti, sislerdeki plastiklerin biri birini tutmuyo :D Bence sökün atın onları.
-
maşallah kazasız belasız :)
sislerdeki plastikler birbirini tutuyor ama biri ters olmuş düzeltin atmayın :D
-
renk çok iyi basılsa güzel olur. kazasız belasız.
-
-
Alıntı:
Met Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah. Çok diri duruyor. Kazasız belasız :) Bu arada birşey dikkatimi çekti, sislerdeki plastiklerin biri birini tutmuyo :D Bence sökün atın onları.
Alıntı:
muratburunce Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız :)
sislerdeki plastikler birbirini tutuyor ama biri ters olmuş düzeltin atmayın :D
bende fotografları çektikten sonra fark ettim. :icon_wack koşa koşa gidip düzelttim. :hahaha: sökme şansım yok çünkü camları onlar tutuyor.
-
bu arada yorumlar için teşekkür ederim. basılsa güzel olur ancak kullanım amacı buna uygun değil. şimdilik sadece bu kadar oldu.
-
maşallah kazasız belasız ,
-
Masallah Sanki Hafif sağa Yatık Gibi Geldi Arkadan olan fotoda Yanılmışta Olabilirim..
-
Renk ve yeni takılan jantlar çok iyi. Güle güle kullan.
-
Maşallah kazasız belasız :)
-
evet sağ arka tekerin orda denge kolunu tutan parçada eğrilik vardı. resimler çekildikten sonra düzeltildi. bu arada tebrik ederim ben sanayide adama derdimi anlatana kadar hal gelmişti başıma :Deli: :Deli: siz resimden gördünüz...
-
Alıntı:
freedige Nickli Üyeden Alıntı
evet sağ arka tekerin orda denge kolunu tutan parçada eğrilik vardı. resimler çekildikten sonra düzeltildi. bu arada tebrik ederim ben sanayide adama derdimi anlatana kadar hal gelmişti başıma :Deli: :Deli: siz resimden gördünüz...
bu konuda bnm gözler biraz iyidir hacı :) tekrardan masallah :)
-
maşallah temiz duruyor ...
-
Maşallah çok güzel duruyor. Allah kaza bela göstermesin :)
-
Maşallah kazasız belasız...