Samsung S III Ekran Hasarını Giderilmesi Hususunda Yardım ?
Kız Arkadaşımın S III Ünü yere düşürmesi sonucunda ekranı kırıldı telefon çalışıyor ama ekranın değişmesi gerekiyor.
Yardımcı olabilecek telefoncu arkadaşlar aranıyor...
Printable View
Samsung S III Ekran Hasarını Giderilmesi Hususunda Yardım ?
Kız Arkadaşımın S III Ünü yere düşürmesi sonucunda ekranı kırıldı telefon çalışıyor ama ekranın değişmesi gerekiyor.
Yardımcı olabilecek telefoncu arkadaşlar aranıyor...
mmustu veya cumhur abi yardımcı olur
ortalama 500tl masrafı olması lazım ekran değişiminin
cogu yer fatura ıstemezsn 460-470tl ye yapar, fatura istersen 500 kusur gıbı bı rakama denk gelıyor.
gecmıs olsun.
bişey sorucam bu s3 lerin ekranları bu kadar hassas mı ya ? Gördüğüm her 10 tane s3 ün 4 5 tanesinin ekran kırık çatlak vs..
valla düşürmüş direk sizlere ömür telefon canavar gibi çalışıyor onda bir sıkıntı yokda görsellik gitti :) 450 TL gibi bir rakam almış fatihdeki bir servisten yardımları bekliyorum :)
510 servisten aldik ekrani sanki 82 ekran lcd aliyoruz :D
birde htc desire S için fiyat alsam.
ekran ve cam'ı kırık
maalesef evet.O kadar kaliteli telefon mükemmel hız mükemmel teknoloji oda doğru bende dün 40 santim yükseklikten telefonun uzun olması sebebiyle cebimden düşürdüm ve sonuç dokunmatik iptal ve ekranda çatlak var.Iphone 4s in kaderide cok farklı değil samsung s3 iphone 4s drop test diye arama yaparsanız görürsünüz.Hakkını vermek gerek Iphone 3gs ler çok kalitteliydi bu konuda super amoled teknolojisinden sonra sanırsam ekran inceliğini arttırdılar.3GS nokia 3310 gibiydi valla
Samsung sıfır Ekran 230 USD sahibinden.com'da - 100920848
böyle bir ilan var sanırım geri kalanıda servis sökme takma yazmıştır sanırım 450 TL normal :)
haşırttı blackboard olmuş :) gün gelecek telefon 450 tl etmeyecek ama yapacak birşey yok :)
bende note II var çocuğun olurya onun gibi bakmak lazım sanırım bunlara yere düşmeye gelmiyor lanet şeyler ...
yinede ben daha uyguna hallederim diyen varsa pm atarsa sevinirim :)
bir kere bende düşürmüştüm amoled ekran çok sıkıntı 500 felan :)
sat telefonu 400 e uzerıne 400 500 ekle dogubanktan sıfır al 1000 cıvarına düştü oralarda.
dokunmatık panel ve lcd bırbırınden ayrılmadıgı ıcın mecburen fıyat yuksek.
Geçenlerde bir arkadaşım Note'un kırılan ekranını 450'ye taktırmış dışarda bir yerde. Servis de 650'ye takıyormuş
Onun yaptırdığı yerin telefonunu bulmaya çalışıyorum şimdi bulabilirsem bir fiyat alırız panpa
edit: 0535 711 51 51 Erdem
edt2: 450TL diyor :)
Mutlaka kitap şeklindeki kılıfla kullanın. Ben ciddi şekilde 4-5 defa düşürdüm bahsettiğim kılıf sayesinde ekrana bir şey olmadı. En son dün gece içilen 5 şişe Nuri Alço sonrası telefonu arnavut kaldırımlrından topladım ekran tarafından düşmesine rağmen çizik dahi yok.
bence yaptırmamak en mantıklısı aynı telefonun 2.elini 900 gibi bir rakama bulabilirsiniz telefoncu kabul ederse o şekilde takas verip tamir görmemiş bir cihazla değiştirmek daha iyi 500 tl ekran mı olur yahu :D