-
Z06yı çizdiler...
-
Gerçekten çok kötü olmuş benim içim acıdı umarım yanlarına kalmaz çok büyük geçmiş olsun
-
Şerefsizlik , büyük geçmiş olsun abi
-
Ciddi içim gitti , Allah bu dünyada değil ;; özellikte öte dünyada kat kat fazlasını çıkarsın İnşallah.
-
Gene mi diyip korktum ama eski olaymış.Tekrar geçmiş olsun
-
Ya harbinden bunu yapan ........ noktalamalara siz yerlestirin artik yazik gunah ya cok gecmis olsun hocam
-
Geçmiş olsun, çekememezlik bu olsa gerek şerefsizler !!!
-
cinayet sebebi... muhtemelen aracın sesinden rahatsız olan ve bunu yüzüne karşı söyleyemeyen ezik!
-
Bu arada iyiki o an karşınıza çıkmamış.İnsan hakim olamaz kendine.Haklı yere katil olur.
-
Allah bildiği gibi yapsın ne kadar şerefsiz adamlar var ya.
-
yemin ediyorum cinayet sebebi. geçmiş olsun. çözümü nasıl bişey yaptınız aracı boyattınız mı yoksa kaplattınız mı ?
-
çok geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir durum bu araba çizenleride inşallah bi gün birileri çizer ne istersiniz insanların arabalarından emeklerinden hiç anlamam anlayacak bi tarafıda yok zaten varsa bi sıkıntın o insanla söyle konuş ne istersin arabadan
-
Kamera kayıtlarından falan birşey çıkmadı mı?
-
geçmiş olsun gerçekten bunu yapana küfür hakaret hatta şiddet tepkileri az kalır ....sizinle derdi varki size ulaşamadığı için ulaşabildiği şeylerinizden çıkartmaya çalışmış intikamını karaktersiz.
-
Bu ve bunun gibiler döl israfı... Başka bir açıklaması yok.
-
Hocam kamera yok mu hiç aracı gören ya da evinizin çevresinde büyük geçmiş olsun nasıl bir düşmanlıktır bu.
-
Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.... kim yaptıysa karşıma çıkacak cesareti bulamamış demek ki... Fakat sesle ilgili vea herhangi birşeyle ilgili bana gelen bir şikayet de olmadı, nedenin o olduğunu sanmıyorum, tam bir çekememezlik, hatta polisin dediğine göre husumet... Arabayı daha güzel hale getirmeye karar verdim kim yaptıysa daha da delirsin diye...
Sitede kamera var ama kapalı garajda yok, olmadığını bilen biri yapmış olmalı... Dışarıdaki kameralarda da tabi birşey belli değil...
-
Bu arada arabanın içine de kamera yerleştiriyorum gece görüşü olan, hareket sensörlü...
-
töbe töbe ya çok sinirlendimm benimde başıma geldi o.....çocukları buna ne küfür etsen az Allahından bulur hastane parası olarak kat kat çıkar ihş.
konu açmakla iyi ettiniz bu kadar kişinin bedduasını aldıktan sonra fazla yaşayamaz