geçmiş olsun yokmu civarda kamera falan ya walla üzücü bi olay
Printable View
geçmiş olsun yokmu civarda kamera falan ya walla üzücü bi olay
Geçmiş olsun , çok üzücü bir durum...yapan Allah'ından bulsun..
valla üzüldüm geçmiş olsun. ama bu devirde her yere kamera şart
Arkadaşlar yeni fotolar yükledim, biraz yavaş yükleyebiliyorum...
geçmiş olsun çok can sıkıcı bir olay :S
çok geçmiş olsun insan o kadar dikkat etsin sonra oçun biri gelsin çizsin içim acıdı valla allah büyük yanlarına kalmaz inşallah
çok geçmiş olsun mal canın yongasıdır derler benim içim gitti ya haysiyet yoksunu insanlar bunlar!!
Geçmiş olsun..Allahından bulsun şerefsizler.Bu nasıl bir hayvanlıktır aklım almıyor !
çok üzücü geçmiş olsn :( .Milletin anası şey olur gelir çocuğuda bizi bulur.... insanın arabasına zarar vermek nedir ya ! bulunca bi güzel odunlayın ;)
benim arabayı traş bıcağıyla çizip traş bıcağını sileceklerin arasına koymuştu ....cocuğunun biri geçmiş olsun kapalı garaj yaptırdım apartmanın bahçesine sırf bu yüzden neyseki pasta ile kapandı cok derin değildi
çizmemişler resmen air brush çalışmış o. ları :mad: bir insanın araba çizerek neyın ocunu almaya çalıştıgını anlamış değilim:beuj:
Çok geçmiş olsun.Başkasının arabasını beğendiğinde maşallah diyip geçemeyecek kadar olgun olmayan insanlarla bir arada yaşamamız koyuyor.
abi hareket sensörlü bi pitbull-Alman kurdu tarzı bişiy olacak böylesinden alacak numuneyi yavşak kevaşeler nasıl bir zihniyettir bu insan görünümlü dört ayaklılar peki ya kapalı araja nasıl girmişler
Çok geçmiş olsun , iyi bilirim bu acıyı , zamanında benim aracımıda aynı böyle çizmişlerdi...
Yazik ya gecmis olsun madem garezin var cik insanin karsisina ne diye arabayla malla mulkle oynarsin