Merhaba arkadaşlar , Galatasaray - Schalke macı icin 5-6 bilete ihtiyacım var acil. Yardımcı olabilecek arkadas varmı , Kıbrıstan bilet kescez , garanti maç bileti elimizde olsun istiyoruz
Printable View
Merhaba arkadaşlar , Galatasaray - Schalke macı icin 5-6 bilete ihtiyacım var acil. Yardımcı olabilecek arkadas varmı , Kıbrıstan bilet kescez , garanti maç bileti elimizde olsun istiyoruz
Arkadaşımda kombine var, bazen veriyor,ama normal bilet fiyatına vermiyor açık söylemek gerekirse,siz de sanırım karaborsa düşünüyorsunuz. Düşünürseniz p.m atın , sorabilirim sizin için.
Aynen benim arkadaştada var kombine pegasus trıbunde 750 tl istiyor
bilet.galatasaray.org dan satılıyor fuat.
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...ilet-fiyatlari
Gs bonuslular hemen bitiriyor bileti zaten :)
Tamamdr arkadaslar , herkese tesekkur ederim , dogu tribunu aldk sagolasnz.
bende alıcam manu macına karaborsadan aldık mecburen
bakalım bu maca alabilecekmiyiz gs bonusumda var ama bakalım artık
biletix teyken bilet bulmak nerdeyse imkansızdı ancak galatasaray ın kendi sitesine geçtikten sonra daha kolay bilet alabiliyorsun. ancak schalke maçına yine bilet kalmayacaktır. bu arada elimde 2 adet kombine var ihtiyacı olan benimle pm den iletişime geçebilir....
Ne kadar çok karaborsacı varmış tech te 1-2 gün içinde haber verebilirseniz pegasustan gişe fiyatına max 2-3 bilet ayarlayabilirim isteyene
Bu sıteye gırıyorum ancak uye olamıyorum?Sayfa hep hata verıyor!Kafayı sıyırıcam arkadas....
valla şuanda 1 saat 25 dk bekleme süresi var
bekliyorum:)
ben sabah girdim siteye 10dk süre veriyormuş.. 10.45 de sitedeydim. 10.55 de attı :) 5dk ile alamadım..
Bu sistem nasil oluyor sure veriyorsa kesinlikle bilet alabiliyormusun yada suren geldiginde bilet alamayabiliyormusun
Karaborsa gibi olacak ama 4 tane de bende var Pegasus tarafı..
7-8 kişi ile görüştüm.Aldım diyene rastlamadım bu nasıl iş anasını satayım ya :(
düzgün fiyattan vermek isteyen olursa stadın çatısı,kömürlüğü farketmez 2 tane bilet ihtiyacımız var.