arkadaşlar istanbuldan bi arkadaştan 4 adet sac jant alacağım lastikli olarak... en uygun şekilde nasıl getirebiliriz?
yada istanbuldan ankaraya gelecek olan arkadaşlar varsa aracında yeri olan getirebilirlermi?
Printable View
arkadaşlar istanbuldan bi arkadaştan 4 adet sac jant alacağım lastikli olarak... en uygun şekilde nasıl getirebiliriz?
yada istanbuldan ankaraya gelecek olan arkadaşlar varsa aracında yeri olan getirebilirlermi?
Abi en mantıklısı ya gelen birisi ile getirmek yada otobüse vermek. Kargoculara bulaşma bile.
Yurtiçi kargo çok tutuyor,lastik jant 109 tl'ye geldi bana.
ptt kargoyu deneyin
15 inç jant boyutunda 1 kutu, siirtten 9,9 a geldi bana bugün.
20 lira atarsın götürürlr bende pazar günü ön arka tampon göndrdim 20 lira bi adette sigara :) tabi otobüsten bahsediyom ;)
Otobüşe koysunlar siz burdan karşılayın alın bence.Kargo çok fazla tutar internetten hesaplayınca bile 170 lira çıktı kabataslak :)
cem abi (jantmax) bana ups ile göndermişti 17 enkeileri 27 lira kargo ödedim şaşırmıştım :)
ambarla gönderimde ucuz oluyormuş heralde? ya otobüs yada ambar :) hangisi mantıklı olur...
arkadaşlar izmir-ankara istanbul değil :))
evet arkadaşlar ufak bir dalgınlıkla izmir yerine istanbul yazmışım kusura bakmayın :/
:) :) olur böyle seyler
vlla abi ambar bizim için daha güvenli ve kesin olur diye düşünüyorum ve max 50 tl alıcaklarını söylediler az önce görüştüm
ptt kargodan uzak durun her jantın biri farklı günlerde gelebilir :D ben istanbuldan bursaya otobüsle 50 tl yolladım en uygunu buydu yada anlaşamalı kargosu olan bi tanıdık bulursanız hesaplı olur