E 5 İ20 MAKAS - YouTube geçmişten bilenler bilir izleyin görün tozunu aldık cizik mizik yok heycan var ;):D:D
Printable View
E 5 İ20 MAKAS - YouTube geçmişten bilenler bilir izleyin görün tozunu aldık cizik mizik yok heycan var ;):D:D
Maşallah şıkır şıkır..
sizmisiniz bunu yapan
................................
kanka müzik güzel olmuş bu kadar çekebildik çok yaklaşmak istemedim toz kaldırıyosun :D
sen iş alcan başına ya hadi hayırlısı
gereksiz ego tatmin etme çabaları bunlar, meganeli adam bi yakalasa bariyerden bariyere vururmuş onuda.
böyle deli gibi direksiyon cekmede ki amaç ne onu anlamadim ben
harbiden fena of ben böyle makas görmedim
MaşşaLLah yhaqhıyh0N haNi !!
Cumartesi haliç tarafında makas atan sizmiydiniz ?
patlamak için çok uğraşmışsın ama Allah izin vermemiş
Akşam akşam iyi güldürdün arkadaşım, teşekkür ederim. Dikkat edin ama, her zaman 0.47'deki gibi kurtulamazsınız. Sizi seviyorum, sayenizde gülüyoruz.
masallah
bu aksamın kola cekirdek konusu olur sanırım
site ergen yuvasına döndü iyice. aynı hareketleri dün e-5 te 17-18 yaşlarında bi çocuk yapıyodu opel insignia ile.
0:47Sn de zaten sürtüyor. eğer sürtmediysede zaten Sorsan ona bilerek yaptım der :) böle saçma direksiyon kırmak şöförlük deyil bana göre trafikte sehir halinde kimin ne yapıcağı belli deyil bu tip hareketler milleti canından eder.
ağrı dağı eteğinde uçan güvercin olsam diye bir video vardı çocuk söylüyordu . ünlü olur falan diyordum ama hyundaisi olmuş
http://youtu.be/_8mvcsAPsjM
Herşeyi geçtimde diğer konuda adam akıllı makas attıklarını zannetmiştim :D